Spotlight Sunday: boekrecensies

Ik zal iedere week een overzicht van mijn eerdere geschreven boekrecensies linken hieronder. Ook zal ik iedere zondag een boek/recensie in de spotlight zetten. Deze week kies ik voor het boek: Mam, ik bel je zo terug van Wanda Beemsterboer voor de spotlight. 

h

 

Mini samenvatting: 

Mam, ik bel je zo terug vertelt het verhaal van Nadine, zij is 20 wanneer ze door haar ex-vriend met 36 messteken om het leven wordt gebracht. Haar moeder Wanda schreef het boek en startte een stichting, Nadine Foundation.

Het leven van Wanda, Jacques en hun twee kinderen Nadine en Jacqueline loopt op rolletjes. Hun dochter Jacqueline is het huis uit woont samen met haar vriend Dave. Nadine studeert communicatie aan Inholland. houdt van streetdance en treedt ook af en toe op. Alles lijkt perfect te gaan. Totdat Nadine op haar 17de verliefd wordt op de 14 jaar oudere Gerold. Gerold is niet bepaald een ideale schoonzoon in Wanda’s ogen.

Lees verder op: https://yoo.rs/beautyandbooks/blog/aangrijpend-boek-mam-ik-bel-je-zo-terug-1442950750.html

Nog meer boekentips van deze week: 

 

Kijk binnenkort ook op pagina books alle auteurs met hun boeken op alfabetische volgorde klik hier

 

 

 

8 thoughts on “Spotlight Sunday: boekrecensies

  1. Ik ben benieuwd naar Mam, ik bel je zo terug. Ik heb er nog nooit van gehoord. Ik heb je recensie gelezen wil het boek zeker lezen. Ik voeg hem toe aan mijn leeslijst. Ik ben benieuwd naar de volgende spotlight sunday. Leuke rubriek heb je gekozen.

    Liked by 1 person

  2. Ik ben echt een sucker voor dit soort intro’s, wil dan gelijk de rest ook lezen om tot in detail erachter te komen wat er nou precies is gebeurd 😉

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s