Inverse hair conditioning system

Johnbeerens presenteert: inverse hair conditioning system. De inverse hair conditioning system geeft je (chemisch) beschadigde haren een boost. Tegenwoordig hebben onze haren veel te verduren zoals fohns, stijl- en of krultangen. Allemaal slecht voor de conditie van je haren. Nu biedt de inverse hair conditioning system een oplossing. 

62c11194-6919-4e83-9877-fd35e61443b7-1

 

 

Inverse is het eerste haarverzorgingssysteem dat gebruik maakt van de kracht van ijs. Dit unieke en revolutionaire Hair Conditioning System maakt het haar niet stijl, maar verbetert de gezondheid van het haar, geeft het een hydratatieboost, verbetert de elasticiteit van het haar en rekent af met pluis. Niets anders kan het haar zo glanzend, sterk en gezond maken. Geen chemicaliën, geen hitte, geen snoer, geen geknoei.

a6480bf7-5a59-4de5-9605-9c21b8aee5f2

 

Ice, Ice Baby
Iedereen weet dat het goed is om na het wassen van het haar af te sluiten met koud water. Niet heel prettig, maar de kou zorgt er wel voor dat de haarschubben sluiten. Wat zorgt voor glanzend en pluisvrij haar. Vanuit dit idee is haarstylist David Roe gaan experimenteren met ijs als verzorging voor het haar. Met groots resultaat! Waar hoge temperaturen ervoor zorgen dat het haar uitdroogt, zorgt INVERSE er met zijn koude temperatuur voor dat het haar juist wordt gehydrateerd. Daarnaast wordt het haar van binnenuit verzorgd, waardoor het haar makkelijker te borstelen, stylen en controleren is. Elke haarstreng die in contact komt met INVERSE wordt diep hersteld, versterkt en geconditioneerd. Zelfs beschadigd en uitgedroogd haar komt weer in topconditie. In tegenstelling tot hitte stylingtools; hoe meer INVERSE, hoe beter de resultaten.

 

a

Gebruiksaanwijzing:

Het systeem bestaat uit de Body, de Ice Core en de Ice Mist. De Ice Core is gemakkelijk te plaatsen in de Body en bevestigt zichzelf eenvoudig door magneten. De Ice Core wordt in de vriezer gelegd. Deze is gevuld met een speciaal ontwikkelde stof die de perfecte onder nul temperatuur aanhoudt, wanneer deze bevroren is. Dit is het hart van het INVERSE Conditioning System. De Ice Mist werkt samen met INVERSE om op een natuurlijke wijze, door middel van specifieke pH-levels, het beste resultaat te behalen. HetINVERSE Conditioning System kan gebruikt worden op droog, vochtig of nat haar. Na het wassen op handdoekdroog haar, onder de douche als conditioner, voor het föhnen om het drogen te versnellen, als extra verzorging voor hitte styling en tussendoor als touch up. Het INVERSE Conditioning System kan zelfs gebruikt worden na hitte styling, om ervoor te zorgen dat het haar beter en langer in model blijft.

Verkrijgbaar bij Johnbeerens voor €299,-

 

4 thoughts on “Inverse hair conditioning system

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s