Mineral Skin Cosmetics bestaat 20 jaar

Mineral Skin Cosmetics bestaat sinds deze maand al 20 jaar. Tijd om hun bestellers op een rijtje te zetten en hun jubilieum wordt gevierd met leuke (win)acties.  Benieuwd? Lees snel verder..

mailbeeld-1

 

Bestseller nummer 1 van deze prachtige lijn is: Mineral Care Elements Facial Mud Mask en besteller nummer 2 is  Xmineral 24-hour Retinol Cream. Tijd om  kennis te maken met deze prachtige producten. Pssst besteller nummer 1 kan ook door mannen worden gebruikt.

 

Mineral Care Elements Facial Mud Mask:

mineral-care-elements-facial_mud_mask-_tube

Mineral Care Elements Facial Mud Mask is vanaf het eerste moment één van de absolute bestsellers van Mineral Skin Cosmetics. Dit intensief reinigende en revitaliserende masker is geschikt voor alle huidtypes. De samenstelling is gebaseerd op mineraalrijke Dode Zeemodder en de absorberende en diep reinigende kleisoort Kaolien. Het masker verwijdert onzuiverheden en verfijnt de poriën. De toevoeging van algenextract voedt en remineraliseert de huid, glycerine beschermt de natuurlijke vochtbalans en laat de huid zacht, glad, comfortabel en ontspannen aanvoelen.

Tip voor de mannenhuid! Het Mineral Care Elements Facial Mud Mask is ook een ideaal masker voor de mannenhuid. De formule reinigt diep en helpt om ingroeiende baardharen te voorkomen.

 

Xmineral 24-hour Retinol Cream:

Binnen de succesvolle XMinerals private label-lijn van Mineral Skin Cosmetics is de 24-hour Retinol Cream hét bestselling ‘starproduct’! Deze effectieve anti-rimpelcrème op basis van Dode Zeemineralen en algen bevat een hoog gehalte vitamine A (retinol) De combinatie met hyaluronzuur, berendruifextract en krachtige peptiden (aminozuren) zorgt gedurende 24-uur voor een opvallend gladde en zachte huid. De rijke samenstelling bevat tevens vitamine E alsmede voedende, herstellende en verzachtende plantaardige extracten van o.a. aloë vera, groot kaasjeskruid, vrouwenmantel, duizendblad, melisse, rijst- en sojaproteïnen. Het is wel noodzakelijk om bij blootstelling aan de zon, een hoge SPF aan te brengen tijdens het gebruik van deze crème.

mineral-skin-cosmetics-xminerals-retinol-cream

 

Jubilieumacties:

Vanaf september tot aan het einde van het jaar worden er diverse acties met onder meer interessante lezingen voor de schoonheidssalons die met de merken van het bedrijf werken. Voor zowel salons als consumenten zijn er bovendien onder meer aantrekkelijke kortingen op diverse producten, is er een leuke actie met een gratis navulbare Mineral Skin Cosmetics-parfumflacon en zijn er vanaf september iedere maand like, share en winacties op facebook.

Prijzen en verkrijgbaarheid:

– Mineral Care Elements Facial Mud Mask € 28,50/100 ml.

-Xmineral 24-hour Retinol Cream € 45,00/50 ml.

Verkrijgbaar bij de professionele schoonheidspecialisten en  in de webshop Mineral Skin Cosmetics 

 

 

6 thoughts on “Mineral Skin Cosmetics bestaat 20 jaar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s