Oriflame presenteert featherlight collectie

Oriflame, een van mijn favoriete merken heeft nieuwe producten toegevoegd aan zijn assortiment. Benieuwd welke? Lees dan snel verder….

mailbeeld (1)

Oriflame heeft nieuwe en prachtige lipsticks en eyeshadows op de markt gebracht: the one 5 in 1 colour stylist lipstick featherlight en the one loose eye shadow.

Oriflame The ONE 5-in-1 Colour Stylist Lipstick Featherlight:

Deze ultra-lichtgewicht lipstick staat garant voor prachtige, intense kleuren. Dankzij de mix van verzorgende, hydraterende ingrediënten zoals zonnebloemolie, bessen en bijenwas voelt deze lipstick aan als een lipbalm en geeft een mooie, volledige dekking vanaf de eerste keer aanbrengen. De formule smelt op je lippen, verzacht en verzorgt. Verkrijgbaar in acht zachte kleuren: Pink Cloud, Peach Pavlova, Rose Petal, Flamingo Fluff, Coral Caresse, Taupe Touch, Violet Velvet en Mulberry Meringue.

 

Oriflame THE ONE 5 in 1 Colour Stylist Lipstick Featherlight serie LR (1)

Oriflame The ONE Loose Eye Shadow:

Benadruk moeiteloos en subtiel je natuurlijke schoonheid met deze zijdezachte, losse oogschaduwpoeders met hoog gepigmenteerde, glinsterende kleuren. De oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen en uit te werken, zodat je kunt kiezen voor subtiele of intense looks. De samenstelling is zo licht als een veertje. De ultrafijne poeders, geven een prachtige, egale dekking voor over het gehele ooglid of om de arcadeboogjes mee te accentueren. De kleuren kunnen zowel droog als nat worden gebruikt en kunnen desgewenst onderling worden gemengd, om die kleuren te creëren die jij zelf wilt. Bij een natte applicatie is het effect intenser dan wanneer de oogschaduw droog wordt aangebracht. Verkrijgbaar in 5 zachte pastelkleuren: Nude Shimmer, Peach Twinkle, Taupe Glow, Lilac Lustre en Mint Dust.

Oriflame THE ONE Loose Eye Shadow sfeer (1)

Prijzen:

Oriflame The ONE 5-in-1 Colour Stylist Lipstick Featherlight         € 14,00/stuk

Oriflame The ONE Loose Eye Shadow                                                       € 14,00/stuk

 

Verkrijgbaar bij Oriflame.

PSSSST  wat vinden jullie van de collectie??

9 thoughts on “Oriflame presenteert featherlight collectie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s