Veilig zonnen met Garnier ambre solaire

Met dit mooie weer moeten we ons zelf niet vergeten in te smeren. Denk aan Garnier ambre solaire zonneproducten. Zij hebben een goede zonnelijn. Ook hebben ze twee nieuwe producten toegevoegd aan hun portfolio: Sensitive Expert+ Reisformaat SPF 50+ 50ml en de Sensitive Expert+ Zonneolie SPF 50+ 150ml . Kijken jullie mee naar de lijn?

banner_ambresolairesensitive2

 

Ga je een dagje naar het stand vergeet aub niet in te smeren. Insmeren is zo ie zo handig ook als je gewoon over straat loopt voor een langere tijd. Ook blijven insmeren mensen. Garnier heeft de volgende producten in zijn assortiment:

-Sensitive Expert+ Reisformaat SPF 50+ 50ml € 6,99

-Sensitive Expert+ Zonneolie SPF 50+ 150ml € 18,99

– Sensitive Expert+ After Sun Tube 200ml € 11,99

-Sensitive Expert+ Zonnemelk SPF 50+ 200ml € 19,99

-Sensitive Expert+ Zonnespray SPF 50+ 200ml € 19,99

 

Sensitive Expert+ Zonneolie SPF 50+:

Deze beschermende en voedende zonneolie bevat extra bescherming tegen lange UVA straling. Dit zijn de doordringende zonnestralen, die met name schadelijke zijn voor de meest kwetsbare huidtypen. Het bevat een breed spectrum fotostabiele bescherming tegen UVA/UVB stralen, dankzij het gepatenteerde filtersysteem met Mexoryl XL®. De Anti UVB zorgt voor een onmiddellijke bescherming tegen zonnebrand en anti UVA beschermt tegen huidbeschadiging op de lange termijn. De zeer tolerante formule is ontwikkeld om het risico op allergieën te minimialiseren. Hypoallergeen, zonder parfum en parabenen.

sensitive_expert_olie_spf50

 

Aftersun melk sensitive expert+ :

Deze aftersun melk met Cold Cream verkoelt en kalmeert het brandende gevoel van de huid. Het helpt zichtbaar de tekenen van blootstelling aan de zon te herstellen. Hypoallergeen, zonder parabenen en kleurstoffen en getest onder medisch toezicht voor een optimale tolerantie van de gevoelige huid. Niet vet of plakkerig, aankleden kan meteen.

sensitive_expert_aftersun

Sensitive expert+ zonnemelk reisformaat SPF 50+:

Beschermende zonnemelk voor de lichte, gevoelige of zon-intolerante huid met vergelijkbare werking als de Sensitive Expert Olie. De crème heeft een niet-plakkerige finish en laat geen witte strepen na. Garnier Ambre Solaire brengt haar zonnebescherming uit in handig reisformaat zodat het overal mee naartoe kan worden genomen; het strand, het park of het terras. Zo zijn ook de Classic, UV Sport en Kids bescherming verkrijgbaar in reisformaat. Zomerproof!

sensitive_expert_spray

Verkrijgbaar bij de apotheken en drogisterijen.

PSSST wat vinden jullie van deze lijn?

4 thoughts on “Veilig zonnen met Garnier ambre solaire

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s