Baby Bay by Evian

Het regent mensen, misschien leuk om het nieuwste spotje van evian en BETC te bekijken. Deze video heeft al 13 miljoen views.

800_3.limitedflesje

 

.. een waar paradijs voor zowel ogen als oren, mede door “Kokomo”, een song van The Beach Boys uitgevoerd door Lilly Wood and The Prick.

In de korte film valt een surfer van zijn board en komt hij weer bij bewustzijn op een strand vol hippe, coole baby surfertjes… Een link met de “Live Young” spirit die het merk evian oproept, het water dat wordt geserveerd aan de enige bar op het strand?

Geproduceerd door James Rouse en Wanda Studios, zal de “Baby Bay” video vanaf 20 april over het web surfen, om daarna golfslag te veroorzaken in bioscopen en op televisie in de meeste landen.

Daarnaast zal een bijzondere virtual reality app, ontworpen door het bureau Versus Fully Tailored Creation in samenwerking met het surfmerk Quicksilver, een grappige en meeslepende 360˚ beleving binnenin een golf aanbieden. Dus stap in de schoenen, of liever in het wetsuit, van een evian baby, en voer zelf een aantal iconische surfmoves uit. Vanaf 19 april verkrijgbaar in Google en Apple appstores:

Google: http://babybay.evian.com/experience-android-fr

Apple: http://babybay.evian.com/experience-ios-fr

Pssst wat vinden jullie van het spotje?

6 thoughts on “Baby Bay by Evian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s