Moroccanoil Dry Body Oil

Moroccan Dry Body Oil doordrenkt de huid met de antioxidant rijke, voedende eigenschappen van argan-, olijf- en avocado-olie, voor zachte, zijdeachtige resultaten. De gewichtloze formule absorbeert direct in de huid en houdt het vocht vast, terwijl essentiële vetzuren de droge huid kalmeren en de textuur en toon van de huid verbeteren. De signature Moroccanoil geur verkwikt de zintuigen met een zachte, delicate aroma. Geschikt voor alle huidtypen.

Moroccanoil-body-line

Belangrijkste ingrediënten:

• Arganolie – zeer rijk aan natuurlijke tocoferolen (vitamine E), essentiële vetzuren en antioxidanten. Deze 100% natuurlijke olie helpt bij het hydrateren en voeden van de huid en het verbeteren van haar textuur en toon.

• Olijfolie – bevat veel gezonde, enkelvoudig onverzadigde vetzuren en een hoog gehalte aan antioxidant vitamine E, die de huid hydrateren, beschermen en voeden. Het heeft een zeer gunstige invloed op een droge of beschadigde huid.

• Avocado-olie – dringt diep door in de huid en bevat krachtige antioxidanten, vitaminen en essentiële vetzuren die helpen bij de opbouw van de natuurlijke afweer van de huid en het herstellen van de vochtbalans.

DryBodyOil_Quebec_RGB

Morrocanoil dry body oil is verkrijgbaar voor €48,-

Advertisements

3 thoughts on “Moroccanoil Dry Body Oil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s