Skin Define Hydro Collection

Het is lente mensen,  naar mijn gevoel zomer. Wanneer de zon schijnt hebben we geen zin in plamuurlagen op onze gezicht. Ik heb dan totaal geen behoefte aan zware make-up ondanks mijn acne. Goed nieuws voor mensen die fan zijn van MUA: MUA introduceert de Skin Define Hydro Collection: dè musthave face essential van dit seizoen.

mua5

Dit seizoen draait alles om de ‘no make-up skin’ en de Hydro Collection is daarop hèt antwoord door de lichtgewicht formule. Ieder Skin Define Hydro product geeft de huid een super ver frist en gehydrateerd gevoel, omdat de producten worden geformuleerd met de luxe ingrediënten vitamine E en jojoba. De Hydro Collection is de perfecte manier om je huid er fris en levendig uit te laten zien gedurende het hele seizoen.

Skin-Define-Hydro-Foundation-Deep-Fawn

Skin Define Hydro Foundation:

Zodra je wenkbrauwen Een frisse en lichte foundation geformuleerd met vitamine E en jojoba. De Hydro Foundation zorgt voor een gelijkmatige dekking en natuurlijke finish. Prijs- €5.49 Beschikbaar in de kleuren – Ivory, Ivory Flush, Natural Ivory, Natural Beige and Beige.

Skin-Define-Hydro-Primer-Open

Skin Define Hydro Powder:

Een super lichtgewicht setting powder verrijkt met vitamine E en jojoba voor een zachte, voedende en natuurlijke afwerking. De zuivere dekking is geschikt voor meerdere huidtinten en kan alleen gedragen worden, of over foundation om glans te voorkomen. Prijs- €5.99.

poweder

Skin Define Hydro Primer:

Een frisse en hydraterende primer in een lichtgewicht gelformule. De verzachtende aqua-basis maakt de huid fris en glad voor een gelijkmatige make-up verdeling. De Hydro Primer heeft een zelfherstellendsysteem, ontworpen om de fijne lijntjes in het gezicht te verminderen voor een egale huid. Prijs- € 6.99

Verkrijgbaar bij de Kruidvat!

Advertisements

6 thoughts on “Skin Define Hydro Collection

  1. I love MUA makeup it’s soo affordable and the quality isn’t bad either! I’d love if you would check out my blog – lovefrombellablog.wordpress.com – see what you think and follow me! ~Bella x

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s