Bourjois intorduceert nieuwe mascara

Bourjois introduceert haar eerste mascara die het potentiële volume van alle aanwezige wimpers onthult. Slim en gemakkelijk, alle wimpers omhullen. Dit wordt het nieuwe verleidingswapen van de vrouw…

Bourjois model mascara volume reveal

Vrouwen hebben er alleen van durven dromen… Een mascara met een panoramisch vergrotend spiegeltje op de huls. Houd tijdens het aanbrengen van de mascara het spiegeltje net onder het oog. Ontdek alle wimpers met ongelofelijke precisie, inclusief de wimpers die je normaal niet ziet en dus niet met mascara omhuld worden!

Ingenieus en eenvoudig te gebruiken. Het Volume Reveal borsteltje geeft vanaf de eerste applicatie dikke, volle wimpers. Een combinatie van 2 technologieën:

  • Een zachte elastomeren textuur dat alle wimpers effectief pakt, zelfs de kortste wimpers.
  • Een dubbele rij kunststofhaartjes in twee verschillende lengtes om alle wimpers te onthullen en volume te geven van de aanzet tot de tip.

Print

Handig en slim. Met zijn fantastische verpakking wordt de Volume Reveal Mascara het ´must have´ make-upproduct voor alle Parisiennes! De gestroomlijnde, intens zwarte glossy huls heeft een driehoekige vorm wat voorkomt dat de mascara gaat ´rollen´ wanneer je deze neerlegt.

Door de ergonomische vorm kun je gemakkelijk met één hand het vergrootspiegeltje op de huls vasthouden en met de andere hand de mascara aanbrengen. Klassiek of waterproof, De Volume Reveal Mascara is intens zwart waardoor iedere oogkleur versterkt wordt. Verkrijgbaar in twee tinten: 21 Radiant Black en 23 Waterproof Black.

Verkrijgbaar vanaf eind mei  bij Douglas voor €16,99 (7.5 ml).

Foto door:  Olivia Da Costa Bourjois

5 thoughts on “Bourjois intorduceert nieuwe mascara

  1. Dit klinkt wel als een fijne mascara, ik ben benieuwd hoe hij het in de praktijk doet! Ik heb zelf best wel veel lichte wimpers die je normaal niet ziet, dus ik ben benieuwd of hij die inderdaad mee pakt.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s