Urban Decay Vice

Deze zomer lanceert Urban Decay 100 tinten Vice Lipstick. Felle knalkleuren, diep en donker, sexy shades, veelzijdige neutraaltinten zal deze collectie bevatten.

banner_vice_launch

Iconic UD packaging:

De verpakking van Vice Lipstick is moderner en luxer dan de originele lipstick, die eruit zag als een kogelhuls. Het is vernieuwend, maar toont een duidelijke link met de UD roots. De luxe, custom-designed gunmetal huls heeft een gouden onderkant en debossed letters met een embossed ‘UD’ logo. Labels die matchen met de tint (inclusief de naam van de tint en finish) maken het makkelijk om je favoriete addiction terug te vinden in je tas.

Ruby Rose:

Ruby Rose is het gezicht van de UD lijn.

vice_rubyrose_2

Pigmentatie:

De pigmentatie is ongelofelijk! In slechts één beweging een  intense kleurdekking.  Kent een pigment Infusion System™ geeft de formule een supercremige textuur,  waanzinnige pigmentatie en superieure kleurdekking. Een boterzachte blend verzacht en hydrateert en verbetert de textuur, met een soepele en verzorgd resultaat, niet droog. Aloë vera, jojoba, avocado en babassu oliën voeden en verzachten de lippen. Illipe boter (afkomstig uit Maleisische illipe bomen) biedt  langdurge hydratatie. Vitamine C en E leveren een dosis antioxidanten.

vice_lipsticksoldiers

Verkrijgbaar bij ICI Paris XL  vanaf juni voor €19.50.

4 thoughts on “Urban Decay Vice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s