Starskin lanceert auto patting make-up applicator

In een reeks nieuwe beauty lanceringen voor dit jaar, lanceert het innovatieve beautymerk STARSKIN® de Artist FX™ Auto-Patting Make-up Applicator. Een eerste stap in de snelgroeiende markt van beauty apparatuur voor in huis. 

3Q8A1330_bewerkt

Een onberispelijk, airbrushed uitziende huid is nu binnen handbereik. STARSKIN® ‘s Artist FX ™ is een makkelijk te gebruiken, automatische make-up applicator geïnspireerd op de professionele patting technieken van de make-up artiesten van de sterren. Het innovatieve beauty apparaat is ontworpen naar de vorm van een kabuki kwast en reproduceert de veelgebruikte technieken van de make-up artiesten. De 4.800 pats per minuut zorgen ervoor dat foundations, poeders of serums vlekkeloos worden aangebracht en er een langdurige dekking ontstaat.

ARTIST-FX-SET

Het Koreaanse geheim achter een onberispelijke en stralende teint STARSKIN® co-founder, Nicole Arnoldussen, vertelt dat de manier waarop consumenten hun huidverzorgingsproducten aanbrengen net zo belangrijk is, zo niet meer, als het product dat zij kopen voor de huid.

“Een van de grootste geheimen achter een gladde en onberispelijke afwerking van make-up is de techniek. Patting is één van de belangrijkste technieken, maar tevens ook de meest ondergewaardeerde, als het aankomt op het aanbrengen van primers, foundations, blush en zelfs huidverzorgingsproducten zoals serums. Een zachte patting – in tegenstelling tot gladstrijken of inwrijven – helpt bij het gelijkmatig, makkelijk en natuurlijk aanbrengen van de foundation met een langdurig resultaat.”

“In Korea maken patting bewegingen deel uit van zowel de huidverzorgingsroutine van de mannen als die van de vrouwen. Na het reinigen van de huid om de hydratatie te verhogen en na het aanbrengen van serum om dit beter door de huid te laten opnemen.”

De Artist FX™ wordt geleverd met drie verwisselbare opzetstukken: een professionele Rubycell Puff voor vloeibare foundation, poeder, BB- en CC crème. De Silicon Puff is voor compacte crème foundation en vloeibare blush en de Ceramic Stone kan worden gebruikt voor het inmasseren van crèmes en serums, waardoor deze beter door de huid worden opgenomen.

star

Lichtgewicht, draagbaar en eenvoudig te gebruiken. Dit compacte device biedt een zeer effectieve en hygiënische manier om beautyproducten aan te brengen. Volledig oplaadbaar, inclusief een USB oplaadstation voor het gemakkelijk opladen.

STARSKIN®’s Artist FX™ Auto Patting Makeup Applicator (€99.95) is geproduceerd in Korea en is vanaf juli/augustus 2016 in Nederland verkrijgbaar bij Douglas.

4 thoughts on “Starskin lanceert auto patting make-up applicator

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s