Highlighting & sculpting kit van Kate Moss

 

Sinds vorige maand ligt de highlighting & sculpting kit van Kate Moss in de winkels. Deze prachtige kit van Rimmel bestaat uit drie tinten: 001 golden sands, 002 coral glow, golden bronze. Highlighten en sculpting is echt de trend van het jaar, zeker nu de lente is begonnen kun je dit niet missen.  Deze kits van Kate Moss zijn erg geweldig. Lees mee waarom.

aaa

Verpakking kits:

De ‘poeders’ zitten in een transparante verpakking met een bronzen rand. De verpakking is verdeeld in drie vakken, op elke vak staat waar welke poeder toe dient. Zo handig is dit. Je hebt niet eens echt megakennis nodig over highlighten en sculpten.

Rimmel London Kate Sculpting Palette 001
Nr. 001
Rimmel London Kate Sculpting Palette 002
Nr. 001
Rimmel London Kate Sculpting Palette 003
Nr. 001

Inhoud kits:

Deze kit bestaat uit een zachte glinsterende poeder om te highligten, een matte ´shading powder´ voor het shapen en een poeder blush voor definitie en kleur.

Resultaat:

Ik ben gewoon helemaal verliefd op deze geweldige kit. Ik had heel veel last van acne dat zag je ook door mijn puisten heen. Ik bedacht me dat ik deze kit had en smeerde het over mijn foundation heen en de puisten waren onzichtbaar en natuurlijk gecamoufleerd.  Je kunt het ook onder je foundation smeren maar het hangt een beetje van je foundation af. Heb je een liquid foundation smeer dan over je foundation heen. Heb je een mat foundation dan kun je het onder je foundation aanbrengen. Wat ben ik erg tevreden met deze geweldige kit. Des te meer je de poeder op je huid smeert des te vager je puisten worden. Ik heb zelf een vettige huid maar mijn zusjes die een droge huid hebben gebruiken deze poeder ook. Zij hadden geen last van extreem droge plekken die je vaak wel met highlighters ziet tegenwoordig.  Er zit ook een blush in deze kit, erg handig voor events en feestjes. De sculpting & highlighting kit blijft de hele dag zitten op je huid. Zelfs wanneer de zon schijnt blijft hij lekker zitten op je huid. Als je hem een keer aanbrengt hoef je hem ook niet meer bij te werken. Zo handig Deze highlighting en sculpting kit is zeker een aanrader voor iedereen.

“Ik wilde dat de focus op de make-up en het verkrijgen van een echt natuurlijke look lag. Alles draait eigenlijk om: ‘less is more’. Deze keer ging het eens niet om de styling en een fantastische jurk, maar om het kleurenpalet en de kracht van het shapen. Dus hebben we het heel eenvoudig gehouden. Het enige wat ik droeg was een lichte touch bronzer en highlighter en een zijden deken. Mijn beste manier om er fantastisch uit te zien: ‘to keep it simple’“,  zegt Kate Moss.

Deze prachtige kits zijn verkrijgbaar bij kruidvat voor €10,99,-

5 thoughts on “Highlighting & sculpting kit van Kate Moss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s