The Make Up Spot verwelkomt Inglot

Met trots verwelkomt The Make Up Spot: Inglot in haar assortiment. Inglot is een professioneel merk dat wereldwijd bekend staat om haar kleurrijke assortiment, hoge pigmentatie en natuurlijk het alom bekende Freedom System. Het is dan ook niet voor niets dat Inglot een veelgebruikt merk is door make-up artists over de gehele wereld.

inglot

Het merk Inglot
Inglot is meer dan 30 jaar geleden opgericht door chemicus Wojtek Inglot in Przemyśl, een klein stadje in Polen. De kracht van Inglot is absoluut het indrukwekkende aanbod van verschillende kleurvariaties en make-up producten. Elk Inglot product bevat hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en de kleuren van alle producten zijn stuk voor stuk sterk gepigmenteerd en van zeer hoge kwaliteit.

Alle producten van Inglot zijn vrij van parabenen en allergenen en niet getest op dieren.

eye-1159326_960_720
Inglot bij The Make Up Spot
Make-up liefhebbers kunnen vanaf nu bij The Make Up Spot terecht voor alle prachtige producten van Inglot, van oogschaduws tot lipsticks, van kunstwimpers tot nagellak en van het Freedom System tot diverse accessoires. Bovendien zal The Make Up Spot als eerste exclusief de nieuwste Inglot collecties aanbieden op haar website en kan de klant de nieuwste Inglot producten als eerste shoppen bij The Make Up Spot.

Over The Make Up Spot
Op 1 september 2012 opende The Make Up Spot, één van de grootste cosmeticawebshops die Nederland op dit moment rijk is, haar deuren. Het doel van het openen van de webshop was exclusieve merken naar Nederland te halen die niet in de Nederlandse winkels verkrijgbaar zijn en daarmee de Nederlandse beautylover op haar wenken te bedienen. Waar The Make Up Spot startte met een aantal merken als Wet ‘n Wild, Orly, Barry M en Sleek is de shop met ruim veertig merken waaronder Real Techniques, Gerard Cosmetics, Sigma, Make Up Store en Milani en meer dan 7000 producten uitgegroeid tot dé online place to be op het gebied van beauty. Alle merken die bij The Make Up Spot te vinden zijn, zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van de wens van de klant en eigen ervaringen. Exclusively spotted for you!

Verkrijgbaar bij the make up spot.

5 thoughts on “The Make Up Spot verwelkomt Inglot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s