Tiffany & Co. opent nieuwe boutique in de Amsterdamse Bijenkorf‏

Vandaag heeft Tiffany & Co. bekend gemaakt in juli 2016 een nieuwe winkel te openen in de Bijenkorf, een van meest luxueuze winkel bestemmingen van Amsterdam.

TIffany235245

“Het openen van de nieuwe shop-in-shop bevestigt het belang van de Nederlandse markt en bevordert onze groei als een wereldwijd merk gekenmerkt door schoonheid en elegantie” zegt Fabrice Gautron, Managing Director van Tiffany & Co. voor Frankrijk en de Benelux.

Gelegen op de begane grond, zal de 76 vierkante meter grote boutique zowel lokale als buitenlandse bezoekers uitnodigen om kennis te maken met de wereldberoemde sieraden. Naast de bekende verlovingsringen met klassieke diamanten en de alom geroemde gele diamanten van Tiffany, zullen ook vele andere edelstenen het ontdekken waard zijn.

Bezoekers kunnen tevens in deze vestiging kennis maken met de diverse collecties. Van de moderne stijlen – de stoere Atlas collectie, de populaire Tiffany T, ontworpen door de Design Directeur Francesca Amfitheatrof, tot aan de elegante minimalistische Elsa Peretti sieraden en Paloma Picasso’s kleurrijke creaties.

Tiffany opende haar deuren in 2009 voor het eerst in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Met de komst van de winkel in de Bijenkorf opent zij haar tweede Nederlandse vestiging.

4 thoughts on “Tiffany & Co. opent nieuwe boutique in de Amsterdamse Bijenkorf‏

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s