Uschi Zietsch presenteert Nauraka

Op 21 april verschijnt Nauraka bij Uitgeverij Macc. Nauraka is geschreven door Duitse topauteur Uschi Zietsch. Nauraka is het vervolg van de Woudzee Kronieken. Een episch verhaal met intriges, verraad en gevangenschap – maar ook verlossing.

 Nauraka - Uschi Zietsch

Over het boek:

Duizend jaar na de strijd om het Tabernakel weet bijna niemand meer van het bestaan van het oeroude en magische volk der Nauraka af. Verdeeld over verschillende koninkrijken leven ze in nog kleine getalen in de diepten van de zee. Sinds de koninklijke stam de zee echter verlaten heeft, heerst een Hoge Koning over de verstrooit levende stammen, maar er is maar amper contact.

Prins Erenwin en zijn zus Lurdèa zijn afstammelingen van deze oude en vorstelijke stam en groeien op onder het juk van strenge regels en tradities. Vooral Erenwin leidt hieronder en is tevens de niet echt geliefde tweede zoon. Hij zal nooit een officiële functie innemen. Hij droomt ervan om ooit aan land te leven – maar kan niet vermoeden dat zijn wens ooit, voor hem en voor zijn zus, op tragische wijze in vervulling zal gaan…

“Volbloed Fantasy. Het is niet alleen een spannend verhaal, maar de karakters komen echt tot leven en de exotische cultuur wordt levensecht afgeschilderd.” Fantasyguide.de

Uschi Zietsch

Uschi Zietsch (1961 München) is al sinds haar vroege jeugd bezig met schrijven. In 1984 werd haar eerste roman uitgegeven door Heyne in Duitsland. Al snel volgden tientallen op zichzelf staande romans en series. Daarnaast heeft ze geschreven voor de populaire serie Perry Rhodan. Ze is ook de auteur van de Spellforce boeken, behorende bij het immens populaire PC-spel. Nauraka is het vierde deel in De Woudzee Kronieken reeks.

Uitgeverij: Macc

ISBN: 9789078437338

pagina’s: 490

prijs: € 22,95

2 thoughts on “Uschi Zietsch presenteert Nauraka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s