Starskin lanceert de ultieme detox voor de huid

Na de succesvolle introductie van de made-in-Korea premium Bio-Cellulose gezichtsmaskers in Europa en het Midden-Oosten vorig jaar, introduceert STARSKIN een nieuwe lijn met krachtige huidverzorgings-producten voor het detoxen van de huid: the master cleanser mask en the master cleanser foam.

starskin

 

The master cleanser mask:

Ooit afgevraagd hoe de Hollywoodsterren hun huid fris, stralend en rimpelvrij houden? Het geheim zit in the master cleanser mask : detoxing Sea Kelp Leaf Face Mask. Deze multi behandeling combineert op een slimme manier de natuurlijk gezuiverde zeekelp basis met een hydraterende anti-aging serum. Elk masker is met de hand gesneden uit echte zeekelp bladeren, voordat ze gedrenkt worden in het serum met 90,37% biologische plantaardige extracten. Het duurt 1300 uur om het masker te creëren.

masker

Het rustgevende fenegriekzaad vermindert vlekken en roodheid, terwijl koudgeperste camelia olie de huid beschermt, voedt en hydrateert. Door de anti-aging Centella Asiatica (Aziatische waternavelkruiden) wordt de huid verstevigd en de fijne lijntjes en rimpels verminderd, gefermenteerde Chlorella ontgift, repareert en verzacht de huid. Zeekelp vermindert onzuiverheden en heeft een verkoelend effect dat de zichtbaarheid van de poriën verkleint. In slechts 15 minuten zal je huid camera-ready zijn, met resultaat dat tot 72 uur kan duren (klinisch bewezen).

Voordelen:

  • Een krachtige combinatie van natuurlijke huid-ontgiftende eigenschappen van de zeekelp bladeren met een hydraterend 90,37% organic serum;
  • Klinisch bewezen dat het masker 72 uur hydratatie, anti-aging, brightening en smoothing voordelen oplevert.

Prijs: €14,95 (25ml serum/40g).

The master cleanser foam:

Op zoek naar een zachte, gladde en stralende huid? Geef je huid een dagelijkse detox met de the master cleanser foam, een diep zuiverend en ontgiftende schuimreiniging, doordrenkt met actieve marine extracten die de huid reinigen en voeden.

3_CLEANSER-FOAM_PACKAGING_FOIL-PACK (1)

Deze rijke en romige SLS-vrije cleanser, die gebruik maakt van de meest krachtige plantaardige extracten van de oceaan, combineert puur gletsjer water uit de Zwitserse Alpen met ontgiftende zeekelp bladeren, verhelderend Green Caviar zeewier, verzachtende zeekomkommer en voedende Spirulina om die te reinigen en te voeden. Het luxe schuim dat zich met klei oplost verwijderd dagelijks vuil en make-up waardoor de huid gereinigd, verfrist en zacht aanvoelt en een gezonde gloed achterlaat.

Voordelen:

  • Een rijk, fluweelzacht reinigingsschuim verrijkt met huid-ontgiftende zeekelp en voedende marine extracten.
  • Zacht maar effectief; verwijdert snel dagelijks vuil en make-up voor een schone, frisse en zachte huid.
  • Vrij van Natriumdodecylsulfaat en chemische conserveringsmiddelen, veilig voor alle huidtypes.

 Prijs: €26,95 voor 150ml

Verkrijgbaar bij Douglas.

Pssst kende je het merk al?

 

 

2 thoughts on “Starskin lanceert de ultieme detox voor de huid

Leave a comment