Make-up artist Charlotte Tilbury komt naar Nederland

Charlotte Tilbury, ‘s werelds #1 make-up artist, brengt haar baanbrekende, award winning en best verkochte make-up revolutie naar Nederland met een spectaculair beauty event vol verrassingen, traktaties en interactie. Charlotte lanceert haar make-up revolutie officieel in het luxe warenhuis de Bijenkorf Amsterdam, op donderdag 7 april.

CT10_152 (1)

 

Na het enorme succes van Charlotte Tilbury’s Make Up House of Rock n Kohl bij Selfridges in Londen in juni 2013, de Make Up Your Destiny festival bij Nordstrom, The Grove in oktober 2014, de geweldige lancering bij Holt Renfrew, Canada in juni 2015 en natuurlijk haar eerste eigen winkel in Covent Garden in Londen in november 2015, is Charlotte trots dat ze haar make-up revolutie eindelijk naar Nederland kan brengen en haar bekroonde producten en formules kan delen met de mooie vrouwen van Amsterdam en de rest van Nederland!

ROCK'N'KOHL_BEDROOM BLACK_OPEN

Kan je niet wachten om Charlotte’s producten te kopen?

 • Haar beroemde Magic Cream, Golden Goddess Skin Clay Mask, Wonderglow en Bar of Gold zijn vanaf14 maartverkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam en de complete collectie via debijenkorf.nl
 • Later in maartis de volledige collectie ook online beschikbaar via CharlotteTilbury.com
 • De gloednieuwe Charlotte Tilbury counter in de Bijenkorf Amsterdam, waar alle producten verkrijgbaar zijn, opent op 31 maart
 • Charlotte zal de opening vieren met een persoonlijke verschijning bij de Bijenkorf Amsterdam op 7 april en nodigt iedereen uit dit met haar te komen vieren!

MAGIC FOUNDATIONCHARLOTTE'S MAGIC CREAM BACK

De make-up revolutie is geboren uit Charlotte’s geloof dat elke vrouw zo mooi kan zijn als de vrouwen die je ziet op je scherm. Ze wil elke vrouw de mogelijkheid geven om de mooiste versie van zichzelf te worden door ze de beste producten, tools en technieken mee te geven en daarmee het vertrouwen om te veranderen en de controle over hun leven in eigen hand te nemen.

 

Charlotte Tilbury: “Ik wil al mijn rode loper huidverzorging en make-up geheimen met de Nederlandse vrouwen delen, en ze daarmee zelfverzekerder maken. Ik zeg altijd: “Geef een vrouw de juiste make-up en ze kan de wereld te veroveren.” Als je er goed uitziet, je goed voelt, reageert de wereld op een positieve en krachtige manier op je.”

 

7 APRIL

Beleef de red carpet make-up secrets van ‘s werelds #1 make-up artist: Charlotte zal live in de Bijenkorf Amsterdam aanwezig zijn op donderdag 7 april, samen met een spectaculaire cast van modellen en beauty influencers en nog veel meer. Kom langs en beleef samen met Charlotte dit belangrijke moment in de make-up geschiedenis!

 • Tilbury Takeover van de Bijenkorf Amsterdam
 • Een catwalk van 10 modellen zal Charlotte’s 10 Iconic looks tot leven brengen
 • DJ, bubbels, lippenstiftkoekjes en chocoladekussen voor iedereen die langskomt!
 • Tilbury girls delen de iconische Charlotte Tilbury kusjes uit in het centrum van Amsterdam

Om kans te maken Charlotte persoonlijk te ontmoeten houd www.bijenkorf.nl in de gaten!

 

10 thoughts on “Make-up artist Charlotte Tilbury komt naar Nederland

 1. Dat is een top make-up artist. Ik heb haar wel eens live gezien. Echt een spontane dame. Heel gewoontjes ondanks haar status. Daar houd ik we van gewoon blijven terwijl je beroemd bent. Ik weet niet of ik bij de lancering kan zijn. Ik zal wel haar make-up kopen.

  Liked by 1 person

 2. Ik ken haar eerlijk gezegd niet. De foundation is zeker wel prachtig verpakt. Ook ziet de crème er goed uit. Ik ben zeker wel nieuwsgierig geworden.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s