Nieuw: Aveda Daily Light Guard Defense Fluid SPF 30

Sinds vorige week ligt de  Daily Light Guard  Defense Fluid SPF 30 in de winkels. Deze fluid biedt een natuurlijke zonbescherming tegen UVA en UVB straling, en dit 100% op basis van mineralen. Tevens biedt het een optimale bescherming tegen luchtvervuiling en de impact van vrije radicalen door middel van plantextracten.

DL16_0004_vDOM_r5_crop

 

Zijdezacht:

De zijdezachte, transparante emulsie versmelt direct met de huid en helpt haar om zichzelf elke ochtend als laatste stap van je skincare routine opnieuw tegen de invloed van de zon te beschermen – of het nu winter of zomer is, regent, bewolkt of een zonovergoten dag is.

Beloftes:

Deze fluid belooft mineralenbescherming, bescherming tegen luchtvervuiling, bevat plantaardige antioxidanten, afkomstig van de biologische landbouw en heeft een plantaardige verpakking.

aveda

Bezoek een Aveda salon om daily light guard defense fluid spf 30 te ervaren:

Iedereen is van harte welkom om bij een Aveda salon/spa zelf de transparante applicatie van de Daily Light Guard™ Defense Fluid SPF 30 te ervaren. Voor een meer uitvoerige beleving, zowel qua zonbescherming als andere producten, nodigt Aveda gasten graag uit om een afspraak te maken voor een gratis Balancing Skin Care Experience. Deze Balancing Skin Care Experience biedt de gelegenheid om uitgebreider kennis te maken met Aveda’s ‘beauty by nature’ huidverzorgingsfilosofie en de diverse professionele applicatiemogelijkheden te ervaren.  Beauty by nature, schoonheid komt van binnenuit: Ayurveda leert ons dat de basis van de vijf elementen in alle levende wezens voorkomt: wanneer deze elementen in balans zijn ziet de huid er gezond, vitaal en stralend uit.

 

Verkrijgbaar voor €45,- bij de Aveda salons, spa’s en via www.aveda.nl.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s