Adidas presenteert: Climaxcool shower gel!

Adidas presenteert zijn nieuwe shower gel voor man-vrouw en voor de ‘sporters’ onder ons! Hij ruikt heerlijk en verfrissend. Ontwaakt al je zintuigen tijdens het douchen.

Image title

Reinigt, verfrist & verzorgt:

De climacool shower gel heeft een krachtig reinigende 3-in-1 formule die je lichaam verfrist, je gezicht verzorgt en je haar reinigt. De dermatologisch geteste formules voor beide shower gels, is gecreëerd om de natuurlijke pH-balans van je huid te behouden. Het gemakkelijk af te spoelen schuim laat een zachte huid achter.

Verpakking:

De showergel voor dames is transparant, bevat een afbeelding met een met een dynamische blauwe golf die als het ware ‘over de fles heen spoelt’, wat staat voor de geactiveerde frisse capsule-technologie.

Image title

De mannelijke variant heeft bovendien aan beide zijden een grip voor een comfortabel houvast. De transparante fles onthult de helder blauwe gel in zijn binnenste en is afgerond met een zilverkleurig label, zwarte dop en het zwarte adidas logo voor een sterke mannelijke impact. Als aanvulling op het mannelijke design heeft de zacht gestroomlijnde, transparante gel voor vrouwen een pure, frisse look door het levendige contrast van de turquoise shower gel met de witte dop en het witte adidas logo.

Image title

Prijzen:

Climacool shower gel man 250 ml € 2,99.

Climacool shower gel vrouw 250 ml € 2,99.

Verkrijgbaar vanaf half februari!

Advertisements

3 thoughts on “Adidas presenteert: Climaxcool shower gel!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s