Nieuw: Knapperige Linzen Chips van Lima

Ben jij altijd te vinden voor een tussendoortje, maar streef je ernaar om vegetarisch te genieten? Dan is de nieuwe ovengebakken Lentil (Linzen) Chips van Lima, specialist in 100% vegetarisch en biologisch eten, wellicht interessant voor jou.

click

Alle Lima-producten zijn sinds kort bovendien 100% plantaardig. Zo ook deze krakende chipsvariant op basis van peulvruchten, die niet alleen krokant en lekker is maar tevens een bron van eiwitten en vezels. Je kunt kiezen uit de smaken Original en Chili.

Net als granen zijn linzen hip, vanwege hun voedingsrijke eigenschappen. Linzen behoren tot de categorie ‘makkelijk verteerbare’ peulvruchten en zijn wereldwijd bij vele volkeren een vast onderdeel van de dagelijkse maaltijd. Omdat Lima de linzenchips in de oven bakt, bevatten ze minder dan 5% vet. Bovendien is dit tussendoortje niet alleen voedzaam, maar ook een bron van eiwitten en vezels en arm aan verzadigde vetten.

lentil

Bewust smullen
De nieuwe Lentil Chips van Lima zijn lekker bij de borrel of gewoon als tussendoortje. Ze zijn er overigens niet alleen om happy vegetariërs het leven aangenamer te maken. Ze zijn voor iedereen die bewust en plantaardig wil genieten. Vanaf deze maand zijn alle Lima-producten 100% plantaardig. Hiermee tracht Lima de ecologische voetafdruk nog meer naar beneden te krijgen. 20% van onze voetafdruk komt van onze voeding, waarvan 50% afkomstig is van de consumptie van vis en vlees.

 

9 thoughts on “Nieuw: Knapperige Linzen Chips van Lima

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s