Omoda biedt avondbezorging

Omoda  is sinds vorige week gestart met avondbezorging via PostNL. Schoenenliefhebbers krijgen de mogelijkheid om een bestelling ’s avonds thuis te laten bezorgen.

 image003

Met het doorvoeren van avondbezorging biedt Omoda klanten de optie om ’s avonds een bestelling te ontvangen. De service wordt aangeboden op werkdagen tussen 18.00 en 21.30 uur. Erg handig voor mensen die overdag niet thuis zijn en een bestelling liever niet bij de buren of een afhaalpunt laten bezorgen.

Bestellingen van Omoda kunnen van maandag- tot en met vrijdagavond worden afgeleverd. De klant geeft dit zelf aan bij het bestelproces. Voor deze service worden minimale kosten in rekening gebracht, Omoda vraagt 1,25 euro per bestelling. Voor bezorging overdag is verzending bij een bestelling vanaf 50 euro gratis in Nederland.

 

6 thoughts on “Omoda biedt avondbezorging

  1. Ik moet eerlijk zeggen dat ik praktisch nooit iets bij O’moda koop, maar op zich klinkt de avond bezorging best wel fijn! Bij ons wordt er meestal rond 5 á 6 uur ‘s avonds bezorgd, ook top!

    Like

  2. Ik wil nooit dat er bij mijn buren word bezorgd helaas ben ik vaak niet thuis overdag. Handig voor de avondmensen onder ons om een avondbezorging te starten.

    Liked by 1 person

Leave a comment