Omoda biedt bezorgen en reserveren in winkels aan

Het is vanaf nu mogelijk om je online bestelling af te halen in een Omoda winkel. Ook kunnen online producten gereserveerd worden, om later te passen in de winkel.

 

omoda_logo

 

Omoda zet weer een stap vooruit. Was het eerder alleen mogelijk om de winkelvoorraad online te checken, nu is het ook mogelijk om je pakket in de winkel op te halen. Klanten die in de buurt van een winkel wonen, hoeven op deze manier niet thuis te zijn voor de bezorger. Bestellingen kunnen tijdens openingstijden opgehaald worden in één van de Nederlandse winkels van Omoda.

Naast bestellingen afhalen, kan je nu ook online producten reserveren in de winkel. Zo weten winkelklanten zeker dat hun favorieten op voorraad zijn. Bijkomend voordeel: er kan meteen gepast en eventueel geretourneerd worden. De reservering wordt enkele dagen voor de klant apart gehouden. Begin dit jaar kondigde Omoda click&collect al aan, maar door focus op andere projecten is het nu pas uitgerold.

Omoda_Amersfoort
Omoda Amersfoort

Met deze nieuwe functie brengt Omoda de online shop en winkels dichter bij elkaar. Omoda wil online en in de winkels de beste service bieden. In september opende Omoda een nieuwe winkel in Amersfoort. Inmiddels zijn er zestien Omoda-winkels in Nederland en België.

One thought on “Omoda biedt bezorgen en reserveren in winkels aan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s