Monique Collignon treedt in het huwelijk

Monique Collignon, deze maand zelf 23 jaar getrouwd met haar grote liefde, heeft een collectie bruidsjaponnen ontworpen. Aan haar Haute Couture, Couture en Couture Light collecties voegt ze nu het trouwlabel Mariage Couture toe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


De collectie bestaat uit tien trouwjurken, van een ‘eenvoudig’ kort jurkje tot een waanzinnige lange strapless japon met een wijde rok van tule. Het is voor iedere bruid mogelijk om te trouwen in een ‘Collignon’. Naast de trouwjurken bevat de collectie ook een aantal accessoires, zoals verschillende slepen en sluiers.

Collignon Mariage Couture - kort, strapless

Een aantal van de bruidsjurken is gemaakt van Waste2Wear®, of een deel van de jurk. Deze stoffen zijn geproduceerd uit gerecyclede plastic flessen. Waste2Wear® heeft na zeven jaar testen nieuwe stoffen ontwikkeld met het karakter van onder andere zijde. Eén bruidsjurk is gemaakt van gemiddeld 30 PET flessen (halve liters). Het is mogelijk om een basisjapon uit de Mariage Couture collectie aan te passen, van de stof tot aan een sleep of extra strik hier of daar, zolang het maar perfect past bij de bruid en haar persoonlijke wensen.

Collignon Mariage Couture - peplum japon met sleep

The Groom Room
The Groom Room is de nieuwe afdeling van The TailorMates en staat compleet in het teken van trouwen. The Groom Room is niet alleen voor mannen, ze bieden bekende Nederlandse ontwerpers een platform om hun bridal collecties te tonen en te verkopen aan het vrouwelijke publiek. Monique Collignon is als eerste aan de beurt. Haar Mariage Couture past perfect bij de essentie van The Groom Room, namelijk het realiseren van een droomhuwelijk.

PSSST wat vinden jullie van de jurken??

3 thoughts on “Monique Collignon treedt in het huwelijk

  1. Ben echt fan van tule voor een bruidsjurk, dat geeft gelijk een prinsessen factor 😀 En die bruidsjurken zijn echt van plastic flessen, knap! De bruidsjurken lijken me ook ideale prom dresses.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s