Review: Nuit á Marrakech oriental essence eau de parfum van Rituals

Rituals heeft  zeven geurtjes toegevoegd aan zijn nieuwe collectie: Oriental Esssence. Drie geurtjes voor de dames en vier voor de heren. Geïnspireerd op historische steden: Istanbul, Kashmir, Marrakech, Masqat en de Himalaya. De Oriental Essence collectie voor de dames bestaat uit: Nuit á Marrakech, Fleurs d L’Himalaya en Eau des Imes.  De herencollectie: Eau du Kashmir, Bleu Byzantin, Sultan du Muscat en Roi d’Orient. Ik zal vandaag de Nuit á Marrakech oriental Essence eau de parfum voor jullie reviewen.

16-10-2015 Rituals43523 liggend

 

Verpakking:

De geur zit in een prachtige en luxe bronzen/gouden verpakking. Op de verpakking zie je een leeuw in het goud. De geur zelf zit in een rechthoekige grijs/blauwe verpakking met een houten dop!

Inhoud:

75 ml

Geur:

Sterk en bloemig!

 

Nuit à Marrakech BOX + PRO

Resultaat:

Ik ben dol op Ritualsproducten. Werkelijk alles wat Rituals ‘maakt’ verandert in goud. Dat bewijzen maar al te goed met dit nieuwe geurtje van hun. Toen ik de geur opspoot was ik helemaal verliefd geworden op dit geurtje, eindelijk een sterke en bloemige geur voor vrouwen waar je geen hoofdpijn van krijgt. Dit geurtje kent een mix van mimosa, mysterieus Saffraanmelange en Cederhout. Hij is zuinig in gebruik je hebt maar twee spuitjes nodig. Lekker toch?

Nuit à Marrakech PRO.jpg

Het luchtje blijft lang hangen, dit heb ik als prettig ervaren. Als je het geurtje opspuit ruikt hij sterk langzamerhand verandert hij in een bloemige zachte geur met een kleine sterke ondertoon. Deze geurtje is erg uniek. Ik koop vaak mannengeurtjes in de winkel op omdat ik de vrouwengeuren over het algemeen toch wel erg bloemig en veel te zoet vind ruiken. Bij dit geurtje is dat zeker niet zo lekkere combinatiegeur: bloemig en sterk zonder hoofdpijneffect.

Ingrediënten:

Alcohol Denat., Parfum/ Fragrance, Aqua/ Water, Farnesol, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Coumarin, Citral, Citronellol 

Dit geurtje is verkrijgbaar bij Rituals voor €40,-

One thought on “Review: Nuit á Marrakech oriental essence eau de parfum van Rituals

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s