De wenbrauwspecialist laat zien wie je bent

De Maastrichtse Brigitte Vissers laat op 8 november om 10.50 uur op RTL4 in het programma ‘New Beauty Looks’ zien hoe haar wenkbrauwbehandeling er in de praktijk uitziet. Brigitte staat bekend als de wenkbrauwspecialist van Zuid Nederland, met name op het gebied van wenkbrauwpigmentatie: dé beautytrend van 2015. Nu is zij, in samenwerking met het wereldwijd bekende Hair Science Institute, gevraagd haar specialisme verder toe te lichten op de Nederlandse televisie.

brigitte eigen keuze 2 nieuw juli 2015 kopie 2 (1)

“De opnames van het RTL4 programma zijn inmiddels achter de rug en ik ben heel blij met de ‘five minutes of fame’ die ik kreeg”, zegt Brigitte trots.

Wenkbrauwbehandeling als alternatief voor cosmetische behandeling

Alhoewel botox en plastische chirurgie inmiddels ingeburgerd zijn en hun effect bewijzen, laten ze je er vaak ook net iets anders uitzien dan wie je bent en daarmee was. Een wenkbrauwpigmentatie is minder ingrijpend en blijft dichter bij de persoon zelf. Het maakt je mooier, maar niet anders.

 

Huidpigmentatie als wenkbrauwbehandeling

Huidpigmentatie is de wijze waarop kleurpigmenten oppervlakkig in de huid worden aangebracht. Er bestaan medische en cosmetische toepassingen. In de cosmetische wereld wordt deze techniek onder andere gebruikt om wenkbrauwen te ‘upgraden’, om een eyeliner aan te brengen of om de lippen zacht in te kleuren. Een wenkbrauwpigmentatie geeft je gezicht een optische lift. “De behandeling verjongt, slankt af, geeft een power uitstraling én bespaart tijd”, aldus Brigitte. “Je hoeft immers niet meer elke ochtend voor de spiegel te blijven staan om er wat van te maken”.

 eyes

Topmodel Cara Delevingne

Vandaag de dag wordt topmodel Cara Delevingne alleen al vanwege haar mooie volle wenkbrauwen geboekt. Wenkbrauwen communiceren emoties en zijn altijd bepalend geweest in het modebeeld. 3000 geleden was men zich in China ook al bewust van de kracht van de wenkbrauw, en kijkend naar de laatste eeuw: iedereen wilde de ‘brows’ van Marilyn Monroe, Brooke Shields of Kate Moss.

Op zondag 8 november laat Brigitte stap voor stap zien hoe een wenkbrauwbehandeling er in haar praktijk uitziet.

Brigitte Vissers

Na een carrière als fysiotherapeut, account manager chirurgie en een uit de hand gelopen hobby als visagist, liep Brigitte Vissers tegen dezelfde levensvragen aan die zovelen van ons hebben. Ben ik gelukkig in mijn werk? Wil ik dit nu de rest van mijn leven blijven doen? En de belangrijkste: waar word ik dan wel gelukkig van? Het antwoord heeft ze gevonden. Brigitte heeft zich laten opleiden tot specialist in huidpigmentatie bij het beste instituut op dit gebied en verhoogt haar ‘skills’ door middel van het volgen van internationale masterclasses. Ervaring opdoen in haar eigen praktijk ‘Brigitte Vissers’ en samenwerking met kwalitatief hoge partners, zoals het wereldwijd bekende Hair Science Institute, hebben ertoe geleid dat Brigitte inmiddels bekend staat als dé wenkbrauwspecialist van Zuid Nederland.

Advertisements

One thought on “De wenbrauwspecialist laat zien wie je bent

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s