Viktor& Rolf: Spicebomb Extreme

Viktor & Rolf komt met een nieuwe geurtje: Spicebomb Exreme. Aanraken op eigen risico – je kunt oververhit raken. Explosiever dan ooit tevoren. Deze Spicebomb zet je meteen in vuur en vlam. Met de introductie van Spicebomb Extreme Eau de Parfum is er een nieuwe variant aan de Spicebomb-serie toegevoegd: een vurige interpretatie van de originele geur.

Image title

Op en top mannelijk  

De originele Spicebomb is een samensmelting van kruiden, en zit vol contrasten: chili en saffraan akkoorden tegenover elemi en roze peper. Oftewel: warm versus koel, en een robuuste mannelijkheid tegenover een zachte verleider. (*etherische olie uit hars)

Spicebomb Extrême is precies zoals de naam doet vermoeden: Spicebomb is nog extremer geworden. Volop opgeladen. Heter, sterker, krachtiger.De topnoten van grapefruit accenten, zoals ook in de originele Spicebomb blend, worden versterkt door pimentbessen* en zwarte peper voor een extra bite. (*Jamaicaanse peper/nagelbessen, familie van kruidnagel).

Verslavend: aan het hart zijn vurige, sensuele noten toegevoegd zoals kaneel, komijn en saffraan.In de basis is de mannelijke Spicebomb touch van tabak gecombineerd met een zelfvertrouwen booster, een houtachtige amber facet, en extra versterkt door geurnoten van zwarte vanille en cistus*. (*rozensoort)

Gevaar: explosieve substantie

Spicebomb Extreme is in dezelfde granaatvormige flacon verpakt als het origineel. Dit keer is het glas donker en ondoordringbaar om de zuivere kracht en een mysterieuze kant te benadrukken. Het glanzende satijnzwarte lint, zoals bij de originele verpakking, is verruild voor een lava-achtig type brons – verwijzend naar de explosieve kracht van een vulkaanuitbarsting.

Zoals altijd, komt de geur pas vrij als je de V&R-pin opzij schuift. Bruut, mannelijk en gevaarlijk verleidelijk. Gaan jullie je partner ook verrassen met deze geurtje? Of voor de mannen: gaan jullie ook deze geur kopen?

Oh en nog wat specials(foto’s) van  Sean O’Pry voor Viktor & Rolf. 

One thought on “Viktor& Rolf: Spicebomb Extreme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s