Quinty Trustfull na zware oververmoeidheid weer back in shape‏

In nieuwste succes glossy Happy in Shape Mrs. Muscle Quinty Trustfull, met sixpack! Nu ze ouder wordt wil ze vooral sterk en soepel blijven. Met Happy in Shape’s adagium ‘Sterk is het nieuwe slank’ is de succesvolle presentatrice van o.a. Koffietijd dan ook het perfecte covermodel.

coverquinty-page1

Drie jaar geleden viel Quinty letterlijk om. Het ging niet meer, alle energie was verbruikt. Ze had haar lichaam verwaarloosd en bleef op doktersadvies thuis. Maar nu luistert Quinty naar haar lichaam en doet ze alleen nog dingen waar ze gelukkig van wordt. Dat betekent: sporten, yoga en gezond eten, maar ook dat geliefde wijntje. ‘Lekker koken, glas in de hand, blijer word ik niet. Ik wil het leven leven.’

Quinty omarmt het ouder worden. Ze heeft te vaak gezien dat mensen in haar omgeving niet oud worden. ‘Maar als ik met mijn neus voor de spiegel sta en een rimpel zie die er eerder nog niet was, zeg ik heus niet ‘welkom, fijn dat je er bent’. Het vele sporten helpt om haar huid elastisch te houden. Daarnaast houdt ze er een uitgebreid beautyregime op na, ze brengt uren in de badkamer door met allerlei crèmepjes, scrubs en oliën.

In de nieuwste Happy in Shape lees je meer over Quinty’s gezonde levensstijl, maar ook haar guilty pleasures. Verder onderzoeken we waarom een slanke vriendin een goed idee is en helpen we je in 5 stappen naar een gelukkiger leven. Ook in dit nummer: vijf afvalkampioenen in de make-over bij Leco en 16 adressen waar je heerlijk kunt eten én logeren.

Over Happy in Shape

Happy in Shape is een glossy magazine over energie, lekker in je vel zitten, gezond eten, bewegen, fit worden en fit blijven. Happy in Shape is een uitgave van Sanoma/SBS en verschijnt zes keer jaar. Deze vijfde editie ligt 20 oktober in de winkel en kost € 4,95.

One thought on “Quinty Trustfull na zware oververmoeidheid weer back in shape‏

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s