De relaxtuin

Mooiwatplantendoen.nl presenteert De relaxtuin. Als de tuin voor jou de plek om tot rust te komen, laat je dan inspireren door de trend ‘Eco Luxe’. De tuin vol comfort en luxe heeft een pure uitstraling. Met een warme trui aan en een glas goede wijn kun je er heerlijk relaxen, ook in het najaar.

Image title

Puur

In de relaxtuin hebben tuinmeubels een strakke vormgeving en zijn accessoires gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen. Natuurtinten overheersen en een  goud-, zilver- en koperkleurige accent zorgt voor een luxueuze uitstraling. Door de tuin of het terras te voorzien van bijpassende herfstbloeiers oogt de tuin ook in het najaar fris en puur.

Image title

Geel, wit en evergreens

Voor jou geen planten in allerlei kleuren. Je kiest voor planten met alleen maar witte en gele bloemen. Groenblijvende planten zoals laurierboompjes zorgen voor een evenwichtig beeld. Op de tuintafel van onbehandeld, gerecycled hout staan witte en gele violen, een forse bolchrysant, twee laurierboompjes en witte parelbesjes in een hoge pot. De windlichten met planten in plaats van kaarsen vormen de finishing touch.

Ga naar Mooi Wat Planten Doen voor een schat aan inspiratie, informatie, DIY-ideeën en tips voor de optimale verzorging van je planten.

2 thoughts on “De relaxtuin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s