Inge Ipenburg presenteert haar nieuwe boek

In het Hilton Hotel presenteerde Inge Ipenburg haar nieuwe boek  ‘Een Schitterend Ongeluk.’  De boekpresentatie werd georganiseerd door  Overamstel Uitgeverij.

side pose

Een volle bak was het in het Hilton Hotel , hartje Amsterdam. Een chique ruimte heeft deze locatie. Op de elfde verdieping (Sky Lounge)  verzamelden zich bloggers, journalisten, kennissen en familie.

jan en inge

Om 17.30 was het zover Inge betreedt het podium. “Ik noteer mijn gewone geklets. De dingen die ik zou vertellen als ik met iemand was. Dit is mijn dagboek uit de periode dat ik in Sicilië zat”, vertelt Inge enthousiast. Ze leest ook een stuk voor uit haar boek.  Daarna wordt het eerste exemplaar van het boek overhandigd aan Jan Kooijman, een groot fan van Ipenburg.

inge

Na de boekpresentatie is het tijd voor een fotoshoot op het balkon. Het uitzicht was prachtig.  Menig journalisten en bloggers  fotografeerden het tweetal. Na de fotoshoot is het tijd voor een signeersessies. Tussendoor werden we verwend met hapjes en drankjes!

jan kooiman

Opvallender kan het niet: een gele cover heeft Een Schitterend Ongeluk. Op de cover zijn sleutels te zien, waarop het: Vijf gezworen vrienden, een waarheid en een web van leugens kopt.

boeken

Over het boek:

Een schitterend ongeluk  gaat over de vraag: wat is vriendschap? Elkaar de waarheid vertellen en elkaars geheimen bewaren? Maar wat doe je als het geheim van de ene vriend de ander onherstelbaar beschadigt? Merel, Jasper, Karin, Timo en Daniel zijn vrienden die meer dan dertig jaar alles met elkaar delen. Als een zelfgekozen familie hebben ze een onverbrekelijke band waar nooit iemand leek tussen te komen. Tot ze door een ernstig auto-ongeluk na een lome septemberdag aan het strand ontdekken dat er grote individuele geheimen bestaan. Geheimen die verborgen zijn gebleven om allerlei redenen, maar als ze één voor één aan het licht komen, zijn de gevolgen voor alle vijf niet te overzien en gaat er uiteindelijk heel wat meer verloren dan alleen de vriendschap

Een goed georganiseerde boekpresentatie was dit. Ik heb enorm genoten.

Het boek is verkrijgbaar bij The House of Books voor € €17,50.

4 thoughts on “Inge Ipenburg presenteert haar nieuwe boek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s