STARSKINS beautygeheimen van Hollywoodsterren

Benieuwd naar de beautygeheimen van Hollywoodsterren? Lees dan snel verder. Hun schoonheidsgeheimen worden onthuld met Starskin maskers. Deze maskers zorgen voor een perfecte teint zonder onvolmaaktheden. Een gezonde, stralende gloed, waarbij de huid van binnenuit verzorgd wordt. 

ssc801_env_eu02

Een lijn van Bio-Cellulose sheet masker, de sterproducten van starskin, maakt deel uit van de innovatieve collectie. Deze volgende generatie van sheet maskers wordt door experts beschouwd als de gouden standaard voor huidbehandeling. Bio-Cellulose werd oorspronkelijk gebruikt in de medische wereld als een beschermend en ademend schild om brandwonden te genezen. Deze technologie vormde de inspiratiebron voor de ontwikkeling van starskin’s lijn van sheet masker. starskin verbeterde deze technologie nog verder door een formule te bedenken van superieure Bio-Cellulose met natuurlijk gefermenteerd, vitaminerijk kokossap. De vijf Bio-Cellulose maskers van starskin behandelen huidproblemen, zoals droogte, veroudering, dofheid en poriën.

sst005_env_eu02

Kokosnoot bio-cellulose hecht zich uitstekend aan de gezichtshuid en geeft actieve ingrediënten beter af dan papieren of katoenen maskers. Tevens conditioneert het de huid diep zonder irritaties. Elk sheet masker is gedrenkt in volledige flacon van 30 ml serum en geeft intensief essentiële ingrediënten af aan de huid voor een red-carpet-ready glow in twintig minuten”, vertelt Nicole Arnoldussen, oprichter van Starskin.

sst007_env_eu02

Ook biedt starskin een soft peeling program aan: Met een schuimspons gedrenkt in AHA, die magisch de huid inzeept en zachtjes dode huidcellen verwijdert. Een peeling met het gemak van een thuisbehandeling levert een stralend resultaat op. Ruwe scrubs en grove peelings zijn definitief verleden tijd.

Exclusief verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas voor €9,95( per masker).

3 thoughts on “STARSKINS beautygeheimen van Hollywoodsterren

  1. Hello @jessicalanboo, yes indeed!
    All STARSKIN®’s beauty treatments — our face, hands and foot masks — are paraben, mineral-oil, sulfate and alcohol-free! You can be sure that your skin is in good hands!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s