Luminous Silk Compact van Giorgio Armani

Giorgio Armani Fans opgelet: Giorgio Armani Beauty viert zijn 15-jarige door een compactpoeder: Luminous Silk Compact op de markt te brengen in september.  Actrice Sarah Gordon, is het nieuwe gezicht voor Girogio Armani make-up.

gab_lsc_hegerie

Deze poeder is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid van je lichte huid te versterken.  De poeder heeft een tweezijdige spons bestaande uit aan de ene kant viltachtig beige en de andere zijde satijnzwart. Het ultra-technische synthetische materiaal, Cellbion, maakt de spons zeer sterk terwijl je op de huid een zijdezacht gevoel ervaart. Het sponsje is handig in gebruik lijkt net op een kwast.

gab_lsc_still_life05

 “Luminous Silk foundation is een cultproduct geworden en wordt dagelijks, wereldwijd, zowel door vrouwen als make-upartiesten gebruikt. De lichtgewicht textuur voelt comfortabel en heeft een uitstekende hold. Luminous Silk zorgt voor een onberispelijk make-upeffect met een frisse, natuurlijke en gezonde gloed. Er zijn al velen die deze finish hebben geprobeerd te kopiëren, maar dat is nog niemand gelukt. Vanwege deze reden is het nog steeds, na 15 jaar, de nummer 1 foundation. Iedere vrouw kan de tint vinden die het best bij haar natuurlijke teint past en zodoende imperfecties corrigeert. Met de nieuwe Luminious Silk Compact wordt het heel makkelijk om op elk moment even een touch-up te doen, met hetzelfde zachte, flatterende resultaat”, Linda Cantello make-up artist bij Giorgio Armani internationaal.

gab_lsc_still_life06

Verkrijgbaar vanaf 15 september bij de Bijenkorf in Den Haag en Amsterdam voor  €36,50,-

One thought on “Luminous Silk Compact van Giorgio Armani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s