Review: Perfect Mouse permanent foam color, nr 950

Toen ik een tijdje geleden de Etos binnenliep zag ik de Perfect Mouse permanent foam color liggen in de schappen. Mijn interesse naar dit product werd gewekt, zeker nu er op de verpakking easy like a shampoo stond. Wilde ik deze mousse uitproberen.

verpakking

Heerlijk ammoniakvrije mousse. Vind je niet vaak in de schappen. Ik heb drie keer mijn haar met een mousse ‘geverfd’. Het beviel mij prima. Deze kleur had ik nog nooit uitgeprobeerd. Ik wilde mijn haren graag goudblond verven. Ik heb van nature lichtbruin haar deze nuance kun je makkelijk blonderen met een gewone verf. Alleen veel gewone verven met ammoniak zijn slecht voor je haar, ogen. Ik krijg last van jeuk en prikkels op mijn hoofdhuid van sommige verven. Ook jeuken mijn ogen en tranen ze door sommige verven. Met name de blonde kleuren. Ik kan nauwelijks mijn ogen openhouden. Ik stopte toen een tijdje met verven maar toen ik een mousse in de winkel zag liggen dacht ik dat zal vast wel meevallen. Ik ben erg onhandig met zelf verven. Dus ik laat het altijd doen. Het werd tijd voor een verandering want deze verf zou even handig zijn als een shampoo. Dat zal mij vast wel lukken dacht ik.

Ik heb nummer 950 gekozen. Ik wilde niet platinablond gaan, maar meer twee tinten lichter dan mijn haar. Deze kleur leek mij wel geschikt. Het kent een perfecte grijsdekking. Ik ben niet grijs maar wilde mijn haren lichter verven. Dus ook geschikt om je haren gewoon te verven. Niet alleen om je grijze haren te kleuren.

Resultaat:

Wow ik ben helemaal verliefd op deze mousse. Makkelijk in gebruik. Ik heb mijn haren zelf gedaan. De kleur was echt zoals de verpakking geworden en precies de kleur die ik wilde hebben. De mousse jeukte en prikte niet op mijn hoofdhuid. Hij zat erg prettig. Normaliter wil ik verf zo snel mogelijk van mijn haren afhalen want het prikt vaak. Ik ga dan vaak voor de ventilator staan want ik vind de jeuk zo vervelend. Of ik kan mijn haren tussendoor. Dit resulteert wel in een andere kleur.  Bij deze mousse had ik dat niet. Hij was inderdaad even gemakkelijk als een shampoo.  Handig voor onhandige mensen zoals ik. Op een of ander manier lekt verf altijd in de badkamer. Ook lekt het op mijn handen en aan de zijkant van mijn hoofdhuid. Deze mousse lekte absoluut niet. Ook al zou hij lekken dan zou het nog niets uitmaken je hebt toch het gevoel dat het een shampoo is. Lekker foam. Bescherm wel altijd je wenkbrauwen en je oren met een vaseline( dit voorkomt verkleuring van je wenkbrauwen en je huid). Ik heb de Mouse maar 12 minuten laten zitten want anders zou de kleur veel te licht worden.  Mocht je donkerbruin haar hebben laat de verf dan minstens 25 minuten zitten ( de kleur wordt niet zoals op de verpakking is aangegeven).  Verf je je uitgroei dan hoef je alleen de mousse aan de bovenkant van je haar aan te brengen. De fabrikant waarschuwt wel dat deze verf een allergische reactie kan veroorzaken. Check altijd eerst de onderkant van je haar met een beetje mousse of je er tegen kunt. Ik zou deze verf zeker aan iedereen aanraden. Naar mijn mening is dit de beste verf ooit gebruikt.

Ingrediënten:

ingredienten

Cijfer:

10

Verkrijgbaar bij De Haarverfreus in diverse kleuren.

2 thoughts on “Review: Perfect Mouse permanent foam color, nr 950

  1. Lijkt mij een goede mousse. Ik zag het liggen bij etos, maar was bang dat het donkerbruin haar niet zou kunnen oplichten. Nu ik je review zie. Wil ik het wel proberen.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s