Het nieuwe boek van Hannah: Huid en meer

Er ligt een nieuw boek over de huid in de winkels. Het naslagwerk voor een vitale, energieke en langdurige jeugd. Dit unieke naslagwerk werd door Hannah SIRC ontwikkeld in samenwerking met bekende experts op het gebied van huidverzorging en -verbetering, voeding, sporten, cosmetische geneeskunde, visagie, haar, gebit en modestyling. Stuk voor stuk professionals die niets aan je willen veranderen, maar die je willen helpen als jij zélf vindt dat er iets te verbeteren valt!

image008


Diverse onderwerpen komen aan bod. Duurzame huidverbetering, goede voeding, sport en ontspanning. Zo wordt er ook iets verteld over cosmetische geneeskunde, gebitsverbetering. Haar, visagie en modestyling ook niet vergeten. Ook wordt er rekening gehouden met kankerpatiënten hoe zij zichzelf kunnen verzorgen.

Foto def. hannah Auteurs Huid en meer... Fotorechten by Philip Jong Loy

Foto: Philip Jong Lo

“Huid en meer’ is door de gebundelde kennis en expertise van de diverse professionals die aan het boek hebben meegewerkt een uniek naslagwerk geworden. De gemene deler van iedereen die in, aan en met dit boek heeft meegewerkt is”, aldus hannah directeur Monica van Ee in het dankwoord, dat men niets aan je wil veranderen, maar je wil helpen als jij zélf vindt dat er iets te verbeteren valt. Het biedt daarmee een ieder die het leest een echte kans om te stralen, van binnen naar buiten!

Verkrijgbaar bij Hannah voor € 19,95.

Psst we zijn het boek aan het lezen. Binnenkort een recensie online!

3 thoughts on “Het nieuwe boek van Hannah: Huid en meer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s