Summer proof met bio oil

Met het mooie weertje kunnen we zeker net iets extra verzorging gebruiken voor onze huid: de bio oil. Zeker nu de olie niet vet is en snel intrekt is het handig om deze te gebruiken als je dagverzorging. Het enige waar we geen behoefte aan hebben is snel intrekkende olie op je gezicht met het warme weer.

Bio-Oil Summer

Deze beauty musthave die absoluut onmisbaar is in je koffer, strand- of handtas: Bio-Oil. Deze verzorgende huidolie uit Zuid-Afrika bevat natuurlijke ingrediënten, zoals plantenextracten geëxtraheerd uit onder meer rozemarijn, lavendel en kamille en de vitamines A & E. Geef de huid een hydratatie boost tijdens een lange vlucht, maak je voeten summer proof of kalmeer de huid na een dag zon en straal als nooit te voren!

Bio-Oil flesjes groep

Ook handig om te weten dat deze olie het nummer één huidverzorgingsproduct is in Nederland. Bevat het unieke ingrediënt PurCellin Oil, waardoor de olie niet vet is en snel intrekt. Vitamines A & E en natuurlijke plantenextracten geëxtraheerd uit onder meer rozemarijn, lavendel en kamille worden diep in de huid opgenomen, waar ze direct aan het werk gaan. Bio-Oil vermindert niet alleen de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken, maar is tevens geschikt voor een droge huid en heeft anti-ageing eigenschappen.

Gehele assortiment met prijzen:

Bio-Oil 60ml – € 12,15

Bio-Oil 125ml – € 20,29

Bio-Oil 200ml – € 28,49

Verkrijgbaar bij de drogist en apotheken o.a. kruidvat, John Beerens, Douglas en New Pharma.

 

 

4 thoughts on “Summer proof met bio oil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s