Ruijters kanshebber op Hebban thriller debuutprijs

Thrillerauteur Ilse Ruijters is genomineerd voor de Hebban thriller debuutprijs.  Al eerder werd de Almeerse schrijfster verkozen tot de Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar in het Agora Theater in Lelystad.  Wij feliciteren Ruijters met deze prijs en nominatie.

 Ilse Ruijters_Monavid_klein

In haar pitch vertelde ze hoe haar ondernemerschap haar de afgelopen jaren de mogelijkheid gaf om ruimte te creëren voor haar passie, een boek schrijven. Bekijk de pitch via deze link.

Cover_Ruijters_De onderkant van sneeuw

Zes jaar geleden schreef Ilse zich bij de Kamer van Koophandel in als freelance tekstschrijfster.  Ze ging met zo’n bevlogenheid aan het werk dat ze sindsdien geen moment om werk verlegen heeft gezeten. Dat realiseerde een financiële hefboom. Geen grote, maar waar een wil is…https://www.youtube.com/watch?v=wsryPRlPqcw

Ilse’s debuut, de psychologische thriller De onderkant van sneeuw,verscheen in september 2014 bij The House of Books en is zeer goed ontvangen.

Een stuk uit het boek De onderkant van de sneeuw:

“Irene probeert met veel pijn en moeite de draad weer op te pakken nadat ze per ongeluk een peuter heeft doodgereden, maar het verleden achtervolgt haar: ze ontvangt een anonieme bedreiging, waarin staat dat ze nog voor het eind van het jaar zal leren hoe het voelt om je dochter te verliezen. Wie in haar omgeving probeert haar gek te maken, of is ze zélf niet meer te vertrouwen na ‘de moord’ die ze heeft gepleegd? Waar ligt de grens tussen goed en kwaad, en hoe verga je om je eigen dochtertje redden? Irenes beklemmende strijd leidt haar tot in de diepste krochten van haar psyche, steeds verder weg van haar familie, vrienden en haar ‘oude ik.”

3 thoughts on “Ruijters kanshebber op Hebban thriller debuutprijs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s