NIVEA introduceert: 3 in1 Verzorgend Micellair Water voor elke huidtype

Micellaire water is absoluut de trend van het jaar. Dat bewijst Nivea maar al te graag. Vanaf volgende week lanceert NIVEA: 3in1 Verzorgend Micellair Water voor elke huidtype.

NIVEA Micellair Water_range shot

De gevoelige huid behoeft extra reiniging. Daarom ben ik extra blij dat er speciaal voor de gevoelige huid de Nivea Essentials Sensitive & Verzorgende Miccellair Water op de markt wordt gebracht.

NIVEA Micellar Water - gevoelige huid

Bevat geen parfum, kleurstoffen of parabenen.  Deze Micellaire water helpt de drie tekenen van een gevoelige huid te verminderen: roodheid, een trekkerig gevoel en droogheid. De unieke combinatie van twee actieve en verzorgende ingrediënten beschermen en verzorgen de gevoelige huid: dexpanthenol (provitamine B5) zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt (hydratatie) en stimuleert de celvernieuwing;  natuurlijke druivenpitolie verzorgt intensief en helpt roodheid, droogheid en een trekkerig gevoel te verminderen.

 

NIVEA Micellar Water - normale huid

Voor de normale tot gemengde huid wordt de NIVEA Essentials Verfrissend & Verzorgend Micellair Water  op de markt gebracht. NIVEA Essentials Verfrissend & Verzorgend Micellair Water verfrist de normale tot gemengde huid en ondersteunt haar natuurlijke schoonheid dankzij de formule met vitamine E. Vitamine E stimuleert het natuurlijke vochtgehalte van de huid waardoor je huid wordt gehydrateerd.

NIVEA Micellar Water - droge huid

Voor de droge huid hebben we de NIVEA Essentials Verzachtend & Verzorgend Micellair Water NIVEA Essentials Verzachtend & Verzorgend Micellair Water met amandelolie kalmeert en verzacht de droge huid. Amandelolie voedt en versterkt de vochtbarrière van de huid. Uitdroging en een trekkerig gevoel van de huid worden hierdoor voorkomen.

Vanaf volgende week verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €5,99,-

PSSST welke huidtype heb jij en ga je deze micellaire water ook kopen?

3 thoughts on “NIVEA introduceert: 3 in1 Verzorgend Micellair Water voor elke huidtype

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s