RIVER ISLAND OPENT EEN NIEUWE VESTIGING IN GRONINGEN

River Island fans opgelet. River Island opent een nieuwe winkel aan de Herestraat in Groningen op 22 augustus. In de winkel vind je de vrouwen- mannen- en kidscollectie. De vrouwencollectie is te bewonderen aan de voorkant van de winkel op een oppervlakte van maar liefst 282m2. De mannen- en kidscollectie nemen een ruimte in beslag van respectievelijk 152m2 en 80m2.

ImageProxy

River Island is nu met Groningen zesde winkel rijker. De nieuwe winkel is gevestigd in een van de oudste panden van Groningen met elementen die dateren uit de 13e eeuw. Deze winkel sluit aan bij het nieuwe River Island shop fit concept dat een modern en vooruitstrevende shop ervaring biedt. Het design in de winkel bestaat uit een eclectische combinatie van retro en moderne materialen die we ook terug zien in andere River Island stores wereldwijd.

“It has always been our ambition to expand in Holland and Groningen appeared to be the natural next step. The store epitomises our brand’s ethos and provides a modern and forward thinking environment in which to shop and be inspired. We look forward to the opening and we are confident our customers will enjoy the River Island shopping experience, as well as our Autumn 15 collection,” zegt Josie Roscop, River Island’s marketing director. 

ImageProxy (1)

Tijdens de feestelijke opening van de winkel in Groningen zullen er het hele weekend extra activiteiten plaatsvinden. De eerste 100 mensen in de rij ontvangen een voucher met een waarde tussen de € 20 en € 200.  DJ Sunny zal de opening feestelijk inluiden en lokale DJ’s draaien het hele weekend de juiste shopping tunes.

Locatie:

Herestraat 67, 9711 LC Groningen

Tijden openingsweekend:

Zaterdag 22 augustus: 10:00 – 18:00
Zondag 23 augustus 12:00 – 17:00

PSSST gaan jullie ook een kijkje nemen?????

One thought on “RIVER ISLAND OPENT EEN NIEUWE VESTIGING IN GRONINGEN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s