Paco Rabanne introduceert: Paco Rabanne Olympéa

“We wilden uitdrukking geven aan dat bijna goddelijke idee van macht, maar zonder gebruik van geweld. Vrouwelijkheid bezit andere krachten, werkt met andere wapens. Wat mannen uitdrukken met spierkracht, speelt zich hier af in de ogen. De scène is intiemer. Het stadion is vervangen door het bad. Toch is ze absoluut een veroveraarster. Zij zal zegevieren.” Alexandre Courtès.

Paco Rabanne fans opgelet! Paco Rabanne komt met een nieuwe geur OLYMPÉA.  Deze geur is  sensueel, intens en vrouwelijk. Een ware ode aan Cleopatra, de koningin der koninginnen, de vrouw die alles overwonnen heeft, de absolute icoon.  

Sunlight Through Columns
Sunlight Through Columns

Olympéa is een uniek avontuur voor de reukzintuigen, op het kruispunt tussen de sensualiteit van een zoutig vanille-akkoord en de frisheid van bloemige noten. Een frisse oriëntaal waarin groene mandarijn de zintuigen prikkelt, gestimuleerd door het bloemige en het aquatische van gemberlelie en hydrocultuur jasmijn – in water gekweekte jasmijn. Verleidelijk, brutaal en absoluut natuurlijk. Het sensuele, stralende geurakkoord van zoutig vanille geeft het aroma een verslavende aantrekkingskracht, versterkt door sandelhout en een ambergris akkoord. De krachtige geur en de unieke balans van de akkoorden maken het tot een ware signatuur van Paco Rabanne.Het gezicht van de geur is de beeldschone: Luma Grothe.

PACO RABANNE_OLYMPEA_BTS 9face

Diverse talenten van IFF zijn ingezet voor de samenstelling van deze geur: o.a.  Loc Dong, Anne Flipo en Dominique Ropion. Voor Loc, de in Saigon geboren parfumeur die al jaren in New York woont, is dit zijn Franse debuut. Het kostte meer dan twee jaar om deze voluptueuze en originele dualiteit te ontwikkelen.

PACO RABANNE_OLYMPEA_PACKSHOT

Loc is erg enthousiast over deze geur: ”Het eerste concept was er vrij snel. Vanaf het begin zijn we samen met het team van Paco Rabanne op zoek gegaan naar aquatische noten. In de Vietnamese streek waar ik geboren ben, wordt zout gewonnen door de verdamping van zeewater. Zout kwam bij mij al snel naar voren als uitgangspunt, als het symbool van de frisheid voor Olympéa. Voor het bloemige, vrouwelijke aspect stelde ik voor om voornamelijk met hydrocultuur jasmijn te werken. Door deze techniek, waar geen grond aan te pas komt, verdwijnen de aardse tonen en verrijkt dit het bouquet. Bij de creatie van mijn geuren speel ik graag met tegengestelde universa, zoals yin en yang. Om tegenwicht te bieden aan de frisheid, bracht ik rondingen aan met zeer sensuele, allesomvattende vanille,” aldus Loc.

PACO RABANNE_OLYMPEA_BTS 11

De flacon is ontworpen door Marc Ange, een designer die oorspronkelijk uit Rome komt. Zijn creaties staan in het teken van de opzettelijke verwarring tussen realiteit en verbeelding, een paradox in zijn zuiverste staat.

PACO RABANNE_OLYMPEA_BTS 1

Gehele lijn:

Eau de Parfum Spray, 80 ml  € 100,15

Eau de Parfum Spray, 80 ml € 77,70

Eau de Parfum Spray, 80 ml € 54,50

Body Lotion, 200 ml € 28,05

Shower Gel,  200 ml  € 28,05

Deodorant Spray, 150 ml € 28,05

PACO RABANNE_OLYMPEA_BTS 16

Paco Rabanne Olympéa is verkrijgbaar vanaf begin augustus bij Ici Paris.

One thought on “Paco Rabanne introduceert: Paco Rabanne Olympéa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s