Recensie: Calvin Klein Reveal for her

Ik ben dol op sterke geuren. Vaak zijn de meeste vrouwengeuren toch niet sterk genoeg naar mijn mening. Reveal van Calvin klein is een van de weinige geuren die sterk, vrouwelijk en lekker ruikt. Een perfecte combinatie voor een topgeurtje.

Reveal Calvin Klein bottle 4x5 cm

Calvin Klein is een van mijn favoriete geurtjes. Een van de weinige geurenlijn die aparte geurtjes op de markt brengt voor de vrouw. Veel vrouwengeurtjes op de markt zijn toch wel zoet van aard.  Dat vind ik meestal minder. Het mag wel een beetje zoet zijn maar niet te zoet.

Verpakking:

De verpakking is anders dan de meeste geuren.  Het is verpakt in een glanzend driehoek goud aan de bovenkant(dop) en transparant aan de onderkant. In het hoekje van de gouden dop kopt het Reveal Calvin Klein.  Ik was een beetje voorzichtig in het begin met deze geur. Ik was bang dat ik het zou laten vallen en bovendien dacht ik dat ik de geur niet op zijn ‘pootjes’ kon laten staan. Maar de geur is erg stevig en blijft lekker staan als je hem aan de rechterzijde neerzet. Je hoeft dus niet extra voorzichtig te zijn. Hij blijft gemakkelijk staan.

attachment

Geur:

De geur is een samenstelling van ruwe zout signatuur, roze peper, zwarte peper, witte peper Hart: iris, ambergris, solair akkoord Basis: sandelhout, kasjmier, vetiver.

Cover:

Doutzen Kroes is het gezicht van de Calvin Klein  reveal parfums geschoten door ’s werelds bekende fotografen: Mert Alas en Marcus Piggott.  Doutzen Kroes is een uitstekende keuze voor deze parfum. Een vrouw met charisma.

Reveal Calvin Klein  advertising

Resultaat:

Zodra je het dopje wegschuift en een beetje parfum spuit dringt er een zoet en een sterk geurtje door mijn neus. Het is ook een verslavend geurtje. Een geur dat je grijpt en niet meer loslaat. Een geur dat zuinig in gebruik is en long-lasting is. Hij bleef uren zitten. Ik hoefde dus niet steeds bij te spuiten wat bij andere geuren vaak wel moet. Slechts een spuitje is nodig om lekker lang te ruiken. Dat de bovengenoemde ingrediënten zouden zorgen voor zo een lekker geurtje had ik nooit gedacht.  Nee het geurtje wordt zeker niet overheerst door pepers. Dit geurtje kun je zowel in de zomer als in de winter gebruiken erg handig( zo hoeven we niet steeds een andere geurtje te kopen per seizoen). Een sterke en zoete geur zonder hoofdpijneffect. Geniaal bedacht. Ook een unieke geurtje naar mijn mening. Een geur dat mij verslaafd heeft gemaakt. Absoluut een onmisbaar parfum in je collectie.

set

Must have item?

100% absoluut onmisbaar op je parfumplankje! Deze parfum staat zeker in mijn top 10 lijstje van beste geuren.

Cijfer:

10

Gehele collectie:

Eau de parfum spray 30 ml € 55,00

Eau de parfum spray 50 ml € 77,22

Eau de parfum spray 100 ml € 99,44

Sensual body lotion 200 ml € 38,33

Sensual shower gel 200 ml € 36,11

Ingrediënten:

calvin klein

Verkrijgbaar bij Ici Paris, Douglas, Bijenkorf en andere parfumerieën.

6 thoughts on “Recensie: Calvin Klein Reveal for her

  1. Leuke review. Ik twijfelde eerlijk gezegd eerst om deze parfum te gaan kopen. Nu ik je review heb gelezen is het zeker wel de moeite waard om er een aan te schaffen.

    Liked by 1 person

  2. Lijkt me een lekker parfum. Doutzen is onvervangbaar en echt erg geschikt voor deze campagne. Mooie poster. De geur zal ook erg lekker zijn.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s