Review: Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Girls love parfumes! Wij kunnen niet zonder.  Zo verschenen in maart de nieuwe geuren van Marc Jacobs: Daisy Eau So Fresh &  Daisy Sorbet. Vandaag review ik Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh. Ben je benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder…

Daisy Eau So Fresh Marc Jacobs Sorbet Edition (1)

Verpakking:

De geur zit in een erg luxe witte verpakking met mooie grote en kleine. De geur zit in een transparante flacon. De ronde gouden dop heeft een erg mooie afwerking met daarop plasticen roze en paarse madelieven. Op de flacon kopt het Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh. Het flacon is ontworpen door Marc Jacobs in samenwerking met Coty!

Inhoud:

75 ml

Land:                      

Frankrijk

Geur:

Zoet en fruitig!

Resultaat:

Allereerst wil ik zeggen dat ik de verpakking van de geur erg mooi en bijzonder vind. Er is duidelijk veel zorg besteed aan de samenstelling van de geur, verpakking en inhoud. Ook vind ik de flacon erg mooi en uniek. Zie je niet erg vaak bij andere geurtjes. De flacon is ook erg stevig( ja ik ben onhandig en laat dingen soms vallen maar deze breekt niet).

verpakking

Fris, fruitig en zoet deze drie woorden kwam en in mij op toen ik deze parfum opspoot. Ik ben eerlijk gezegd niet zo van zoete damesgeuren. Maar deze geur is anders. Bevat een unieke combinatie wat je niet bij veel andere geuren ziet.  De meeste geuren zijn iets te zoet of juist iets te sterk waar je hoofdpijn van krijg. Dit is een heerlijke geur, waar ik maar steeds aan wilde blijven ruiken. De geur kent een samenstelling van mandarijn, appelbloesem, lotusbloem, magnolia, jasmijn, dauwe frisse viooltjes, zachte en romige houtnoten en muskus. Het is vast erg moeilijk geweest om zo een topgeur te creëren met deze ingrediënten. De geur is samengesteld door Richard Herpin.  Hij is zuinig in gebruik en de geur blijft gewoon lang hangen. Een heerlijke zomergeur! Een geur om verliefd op te worden. Een geur die mijn hart heeft verovert en die jullie harten ook binnenkort zal veroveren.

Ingrediënten:

ingredienten

Verkrijgbaar bij de parfumerieën o.a. Douglas, Ici Paris voor €75,-

12 thoughts on “Review: Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

  1. Een bijzonder flacon. Supermooi review. Ik was lang op zoek naar een geurtje. Heerlijk dat ik nu eens eindelijk een lekkere zomergeur heb gevonden. Jammer dat het weer slecht is. Hopelijk zijn de vooruitzichten beter. Maar deze geur moet ik in huis halen.

    Liked by 1 person

  2. Een duidelijke review. Ik houd van parfums die in een mooie en stevige flacon zitten. Ik heb ook kinderen thuis en die breken letterlijk alles. Ik ga deze geur op mijn wishlist zetten.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s