Oriflame introduceert Tenderly Promise

Oriflame introduceert deze maand wel een erg bijzondere geur:  Tenderly Promise. Van ieder verkochte flacon doneert Oriflame een donatie aan de World Childhood Foundation, vertegenwoordigd door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Madeleine van Zweden.  Het doel is om meer dan 1 miljoen euro op te halen.

Oriflame Tenderly Promise EDT

De donatie zal uitbuiting, misbruik en verwaarlozing van kinderen voorkomen in 16  landen wereldwijd. Tevens zal het kinderen een gelukkigere en gezondere kindertijd bieden.  De geur is geïnspireerd op het idee van een onschuldig moment uit de kindertijd, van kinderen die vol zorgeloos geluk door een geurige bloementuin rennen, recht in de warme, veilige omhelzing van hun liefhebbende moeder. Een prachtig, eenvoudig moment – een moment dat alle kinderen zouden moeten beleven, maar waar de meesten helaas zelfs nooit van mogen dromen.

Oriflame Tenderly Promise EDT incl verpakking

De geur kent een samenstelling van een elegante witte bloemengeur, die de belofte van onvoorwaardelijke liefde symboliseert. De geur opent met sprankelende citroen, perzikbloesem en roze peperkorrels, om het vreugdevolle geluid van een kinderlach weer te geven. Het elegante bloemenboeket in het hart symboliseert vrouwelijke verfijning, met crèmige witte lelie, lieflijke lelietjes-van-dalen en pioenroos. De basis is een warme, zachte omhelzing van sensueel sandelhout en poederige musk.

Oriflame Tenderly Promise Eau de Toilette, 50 ml is verkrijgbaar via Oriflame voor €29,00.

PSSST gaan jullie ook een flacon kopen om deze kinderen een goede toekomst te bieden?

2 thoughts on “Oriflame introduceert Tenderly Promise

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s