Stacy Martin het nieuw gezicht van Miu Miu

In september zal Coty Miu Miu’s eerste geur voor vrouwen onthullen. Frans-Britse actrice Stacy Martin (1991) zal het gezicht van de geur zal zijn.

Stacy Martin foto

Deze donkere schoonheid, debuteerde in 2013 met Nymphomaniac. Daarna volgde o.a.  Winter en High Rise in 2015. Vier andere films, waaronder Taj Mahal van regisseur Nicolas Saada en The Childhood of a Leader, waarin ze samen met Robert Pattinson en Berenice Bejo speelt, komen binnenkort uit. Dit voorjaar zal Martin het 68e Cannes Film Festival bijwonen om haar nieuwste film Tale of Tales, geregisseerd door Matteo Garrone, voor te stellen.

Miuccia Prada, de visionaire designer van Miu Miu, staat bekend om haar afkeer voor conventie, haar gewoonte om tegen alle verwachtingen in te gaan en haar bijzondere intelligentie. Martin’s artistieke accuratesse en beeldende ‘spirit’ sluiten perfect aan bij de vrouw die Prada visualiseert voor het merk: tegelijkertijd verfijnd en rebels, maar vooral, onbevreesd. Dit beeld legde fotograaf Steven Meisel voor de Miu Miu herfst/wintercampagne 2014/2015 vast waarin Martin de hoofdrol speelde: jong, sophisticated en gracieus met een mysterieuze touch. Martin is de personificatie van Miu Miu.

In de campagne zijn Martin’s verfijnde acteervaardigheden duidelijk te zien. Ze is in staat om in één enkele foto een unieke, uitdagende intelligentie uit te beelden. “De shoot was heel bijzonder dankzij Steven Meisel’s ongelooflijke waarnemingsvermogen en talent. Ik ben heel vereerd het gezicht van de eerste Miu Miu geur te zijn. Werken met Miu Miu is bijna als het werken met familie,” aldus Martin over de eerste fotosessie. Opnieuw gekoppeld aan Meisel zal Martin voor de nieuwe geur prominent te zien zijn in een wereldwijde printcampagne.

De nieuwe Miu Miu geur zal vanaf september 2015 verkrijgbaar zijn. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s