Review:  Mattifying Infallible Foundation 35 ml

Ik heb een ongelofelijke hekel aan een make-up(foundation) dat snel uitdroogt op mijn huid of dat mijn acne erg zichtbaar is. Nu heb ik veel producten geprobeerd om mijn zuiverheden te verbergen met make-up.  Jammer genoeg werken niet veel producten de laatste tijd. Ik heb een vettige  huid met onzuiverheden. Vooral op feesten is het een probleem: een acnehuidje ! Helaas is de dekking bij veel producten toch niet goed genoeg. Vaak moet ik dan veel foundations mixen en dit zorgt er voor dat mijn huid gaat glimmen. Gelukkig heb ik de Infallible Matte Foundation van L’Oréal ontdekt.

infaillible_24h_matte_nl_20_0

Resultaat:

Wat ben ik blij dat ik deze foundation heb ontdekt.  Ik heb de rose beige nummer 13 getest. Hij belooft een dekking van 24 uur, hij is waterproof. Erg ideaal voor een vettige huid.  Deze foundation biedt een langhoudende medium/zware dekking. Bijna alle onzuiverheden waren verdwenen als sneeuw voor de zon. Bovendien smeert de foundation erg makkelijk uit. Oh en mijn rode plaatsen op mijn huid niets meer van te zien. Hij droogt mijn huid niet uit. Gelukkig is het een matte foundation hij geeft je ook een voedend gevoel. Ik had niet het gevoel dat ik foundation op had.  Vaak  voel ik bij veel foundations een zwaar gevoel op mijn huid, alsof ik een masker op mijn huid heb. Ook heb ik een plakkerig gevoel op mijn huid bij veel foundations.  Maar deze foundation is anders, kent een matte, vloeibare textuur. Hij voelde erg aangenaam aan op mijn huid.  De foundation is zuinig in gebruik. Hij oogde erg natuurlijk. Dit waardeer ik enorm. Vaak zie je bij veel foundations een harde textuur op het moment dat je dat op je huid aanbrengt zie je dat erg duidelijk. Dat oogt niet erg natuurlijk bovendien vind ik dat niet mooi staan. Make-up is naar mijn mening mooi als het zijn werking op de meest natuurlijke manier doet.

Must have item? 

100% deze foundation is een van de beste foundations ooit gebruikt! Ik ga hem toevoegen aan mijn lijstje favoriete foundations ooit gebruikt.
Tip:

Aanbrengen met een kwast in een opwaartse beweging, dit voorkomt dat je huid later gaat hangen.


Ingrediënten:

foto

Cijfer:

10
Verkrijgbaar in zes tinten o.a. Sand, Amber voor €15,99,-

4 thoughts on “Review:  Mattifying Infallible Foundation 35 ml

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s