Gigi Hadid nieuwe spokesperson van Maybelline New York

Sinds kort heeft Maybelline New York een nieuwe spokesperson: Gigi Hadid. Christy Turlington, Adriana Lima, Jourdan Dunn, Emily DiDonato, Marloes Horst en Kemp Muhl gingen haar voor.

”Wij zijn enorm blij dat we Gigi Hadid welkom mogen heten bij Maybelline New York. Gigi is op dit moment dé lieveling van de fashionindustrie en staat bekend om haar zelfverzekerde, vrolijke en verleidelijke uitstraling. Ze is de perfecte refl ectie van de Maybelline New York vrouw over de hele wereld; slim, sexy, optimistisch en full of life”, vertelt Jerome Bruhat, Global Brand President van Maybelline New York.

Gigi-Hadid-MNY-2015-Official-Headshot

Ze is blond en heeft blauwe ogen. Zeker een exotische look heeft deze dame! Die ze te danken heeft aan haar Palestijnse vader Mohammed Hadid(vastgoedontwikkelaar) en haar Nederlandse moeder Yolanda Hadid( model). “Gevraagd worden als Maybelline New York spokesperson betekent meer voor mij dan wie dan ook kan voorstellen. Ik kan het nog nauwelijks geloven. Het is een geweldig gevoel en ik zie het als een droom die uitkomt. Ik ben vereerd om een onderdeel uit te mogen maken van dit iconische merk waar ik mee opgegroeid ben en ik ben waanzinnig enthousiast over deze kans,” vertelt Hadid enthousiast.

Gigi-Hadid-MNY-2015-01

Deze 19 jarige model heeft nu al veel grote shows op haar naam staan. Zo liep zij voor Marc Jacobs, Giles, Sonia Rykiel, Jean Paul Gaultier, Jeremy Scott en Chanel. Ze sierde de cover van de vierde uitgave van Carine Roitfeld’s CR Fashion Book en de december-cover (2014) van Harper’s Bazaar Maleisië. Met Carine Roitfeld als haar mentor, poseerde Gigi voor topfotografen waaronder Steven Meisel, Mario Sorrenti, Craig McDean, Bruce Weber, Gilles Bensimon, Sebastian Faena en Ellen Von Unwerth.

Dat ze opvalt met haar mooie looks is al duidelijk. Toen ze twee was werd ze ontdekt door Paul Marciano, medeoprichter van Guess. Zo begon ze als model voor Baby Guess en groeide mee tot model voor Guess Kids en uiteindelijk Guess. Hierna deed ze campagnes voor Tom Ford, Sports Illustrated, New York Fashion Week en een plek op de bekende Pirelli 2015 kalender. In 2014 stond haar naam op de Models.com Top 50 Models list, Models.com Top Sexiest Models list, Sports Illustrated‘s 12 Rookies Who Rocked 2014 en de lijst van Rolling Stone’s 25 Hottest Sex Symbols van 2014.

Gigi-Hadid-MNY-2015-02

Ze heeft nu al 1.4 miljoen Instagramvolgers en 193.000 Twitter volgers. Tevens is zij editor voor het populaire Tumblr blog SevenAngels. Gigi zal later dit jaar haar debuut maken in de Maybelline New York campagnes.

Ps wat vind jij van haar?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s