PERSEVENT YVES ROCHER BRUSSEL!

Brussel, 9 december- Vandaag ging ik samen met 8 andere blogsters naar een persevent van Yves Rocher in Brussel! Dit was mijn eerste ‘buitenlandse’ event. Over het persevent mogen we inhoudelijk helaas niet veel kwijt. Wel kunnen we jullie melden dat Yves Rocher nieuwe producten in de skin care range heeft gelanceerd. Welke producten dat zijn dat zullen we jullie in de nabije toekomst laten weten. Voorlopig houden we onze kaken stijf op elkaar over de producten.

kerk 300x168 Persevent Yves Rocher Brussel!

Om alvast een kijkje in onze dag te geven van deze geweldige event. Hebben we wel leuke foto’s voor jullie. Ook zal ik jullie kort vertellen wat we hebben gedaan:
Vanaf Brussel werden we opgehaald door de shuttle en gebracht naar restaurant Pain Quotidien. Voordat we gingen lunchen hadden we even vrije tijd op het Louis Avenue te verkennen. Zeer bijzondere winkels hadden ze in deze straat. Van Chanel tot en met het Gianni Versace huis.

gianni 252x300 Persevent Yves Rocher Brussel!

tasjes tom ford 300x168 Persevent Yves Rocher Brussel!

Na deze verkenning gingen we lunchen. Een zeer elegante restaurant was dat ook erg chic ingericht. Na een lekker lunch mochten we eindelijk naar het event.
brood 300x157 Persevent Yves Rocher Brussel!

Bij binnenkomst lagen er allemaal lantaarns op de grond. Een hartelijke welkom kregen we door het aardige personeel. Verder lagen er ook veel theelichten op tafel.
theelichten 300x168 Persevent Yves Rocher Brussel!

Yves Rocher staat toch wel bekend om zijn natuurlijke producten dat was echt te merken bij binnenkomst ik zag ook struiken in het midden van de ruimte. Waar we plaats mochten nemen. We kregen twee presentaties over de gelanceerde producten. Daarna kregen we een demonstratie van de producten. Ondertussen ook een make-over van een visagiste. Dit was een goed georganiseerde event. Een dag vol plezier en echte Belgische chocolade niet te vergeten.

PIC 60091 225x300 Persevent Yves Rocher Brussel!

PIC 6012 300x225 Persevent Yves Rocher Brussel!

Ik heb enorm genoten van deze topdag. We zullen jullie op de hoogte houden over de ontwikkelingen. Houd ons in de gaten!
flesje wijn 300x225 Persevent Yves Rocher Brussel!

http://www.vbnow.nl

One thought on “PERSEVENT YVES ROCHER BRUSSEL!

  1. Oh oh, spannend hoor. Dit is al de tweede keer dat ik over een pers-event lees waar nog niet over mag worden gezegd. Wat in het vat zit, verzuurt niet 😉

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s