KODALINE KOMT MET EEN NIEUW ALBUM

Kodalinefans opgelet. Deze Ierse band brengt hun nieuwe album Coming Up For Air uit op 6 februari. Dit is de opvolger van debuutalbum ‘A Perfect World’ uit 2013. Eerste single ‘Honest’ is op 8 december gereleased!

sony music 298x300 Kodaline komt met een nieuw album

Kodaline is terug. Met hun debuutalbum scoorde de band hits met ‘All I Want’ en ‘High Hopes’. ‘All I Want’ was onder andere te horen in Grey’s Anatomy en was de soundtrack van de film ‘The Fault In Our Stars’. Het album ‘A Perfect World’ verkocht wereldwijd meer dan 350.000 exemplaren. Bovendien stond het 9 weken op #1 in thuisland Ierland.

Voor de opnames van het nieuwe album vertrok de band naar Los Angeles en werkte daar onder andere samen aan de single ‘Honest’ met Jacknife Lee, een Ierse producer die eerder al samenwerkte met U2 en Snow Patrol. De band was onder de indruk van de aanpak van de producer: “Jacknife opened our eyes to different ways of working. He gave us a lesson in experimentation. The way he records is amazing. He has everything in the studio turned on, synths all over the place, instruments everywhere. If you want to play something, you pick it up.” Aldus bassist Jason Boland.

De nieuwe single is te beluisteren via spotify: Kodaline – Honest

Kodaline bestaat uit zanger Steve Garrigan, gitarist Mark Prendergast, bassist Jason Boland en drummer Vinny May. De band speelde in Nederland op festivals als Eurosonic, Lowlands en stond twee keer op Pinkpop.

http://www.kodaline.com/splash2014

officiële bron: http://www.vbnow.nl

One thought on “KODALINE KOMT MET EEN NIEUW ALBUM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s