Eyebrowkit Etos nr 001

De laatste tijd ben ik erg verslaafd geraakt aan wenkbrauwpoeders. Er zijn echt weinig goede en budgetproeve wenkbrauwpoeders. Ik gebruik normaliter Christian wenkbrauwpoeder van ixi paris. Na een tijdje wilde ik iets anders. Toen ik de etos binnenliep viel mijn oog op de eyebrowkit.

bovenkant-e1416338525705

De kit is rond en bestaat uit twee kleur licht(blond) of donker(bruin).  De poeder zelf kent een zachte structuur. Donkerbruine kleur was iets te donker voor mijn wenkbrauwen. Ik besloot dus om licht te nemen dit maakte mijn wenkbrauwen niet erg vol. Dus ik besloot om een potlood erover heen te schuiven. Het resultaat mag er wezen. Mijn wenkbrauwen werden vol.

Ik heb ook de donkere kleur uitgeprobeerd mijn wenkbrauwen oogden inderdaad erg vol maar eerlijk gezegd zag dat er minder natuurlijk uit. Ik hou niet erg van opvallend. Vooral niet nu ik mijn haren geblondeerd heb.  Dan val je al op door je kleurtje in je haren en dan kunnen je wenkbrauwen er ook nog bij.

binnenkant

Jammer genoeg moest ik wel meer moeite doen met deze poeder dan bij andere poeders. Dit soort poeders zou ik af en toe gebruiken als reserve als mijn officiële poeder op is. Of zo af en toe als je je wenkbrauwen iets te misvormd heb geëpileerd.  Erg jammer vind ik dat de wenkbrauwpoeder niet waterproof is. Helaas lekt deze poeder als het regent(zachte buien). Wel handig dat het slecht 6,- kost. Qua prijs valt het mee. Maar een kwalitatieve wenkbrauwpoeder zou ik dit niet noemen.

Tips om je wenkbrauwen voller te laten lijken

De zijkant van je wenkbrauwen met wenkbrauwpotlood bijwerken(niet met een gladgeslepen punt) dan in het midden van je wenkbrauwen met een  wenkbrauwborstel de wenkbrauwpoeder aanbrengen verlengen tot en met de uiteinde.  Daarna de wenkbrauwpotlood aanbrengen over hele wenkbrauwen.  Vind je het resultaat toch niet naar behoren dan kun je nogmaals met wenkbrauwpoeder erover heen. Dit laat je wenkbrauwen zeker wel voller lijken.

De poeder heb ik gekocht bij de etos.

Cijfer:

6

www.vbnow.nl

6 thoughts on “Eyebrowkit Etos nr 001

  1. Oh interessant om te lezen. Ik heb eeuwen gezocht nog de juiste wenkbrauwpoeder. Vaak is de poeder of te donker of te warm. Ik heb nu Dark Brown van Anastasia en daar ben ik erg blij mee. Ik breng het heel erg subtiel aan omdat ik niet te nors wil lijken. In de winkel doen ze altijd veel te veel. Ik kan je de Anastasia poeder dus aanraden (als je die nog niet had, haha), maar budget is niet niet 😦 Maar goed, soms is goedkoop duurkoop. En volgens mij valt de Etos wenkbrauwpoeder daar onder.

    Liked by 1 person

    • Ja dat probleem is erg herkenbaar goede wenkbrauwpoeders zijn erg zeldzaam. Bedankt voor de tip.Ik zal Anastasia eens uitproberen. Waar is dat verkrijgbaar? Ik ben nu wel erg nieuwsgierig geraakt hiernaar. Ik vind de prijs op zich geen probleem als het maar een goede product is.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s