STOP OVERMATIG ZWETEN MET BOTOX!

zweet-oksels afbeelding blog

Nooit meer zweetplekken onder je oksels dankzij Botox-injecties!
Je hebt alles al geprobeerd tegen die nare zweetplekken onder je oksels. Op de badkamer staan honderd-en-één verschillende deo’s. Je synthetische shirtjes (zelfs dat lievelingsshirt!) zijn allemaal naar zolder verbannen. Je draagt enkel en alleen nog wijde kleding. En je hebt zelfs een tijd lang met die afschuwelijke okselpads onder je armen gelopen. Helaas, niks helpt. Je bent ’s ochtends nog geen uur onder de douche vandaan of die natte plekken steken de kop alweer op. Gelukkig is er nu een goede oplossing. Door je oksels te behandelen met Botox injecties kan jij straks met een gerust hart die warme zomer in.

Oorzaak overmatig zweten (hyperhidrosis)
Voordat we ingaan op de behandeling, eerst even iets over de oorzaak van jouw probleem. Soms kan een ziekte overmatig transpireren met zich meebrengen. Gelukkig komt dit maar heel weinig voor. Veel vaker is een erfelijke aanleg de boosdoener. En hoewel die natte plekken heel onschuldig zijn, kan overmatig zweten, ofwel hyperhidrosis, toch voor veel leed zorgen. Een goede reden dus om er gewoon wat aan te doen.

De behandeling
Een behandeling met Botox werkt uitstekend in de strijd tegen overmatig transpireren of hyperhidrosis. Door de te behandelen zones op meerdere plekken in te spuiten met Botox worden de zenuwen die de zweetklieren prikkelen namelijk uitgeschakeld. Het effect van deze ingreep is al na twee weken merkbaar. De zweetproductie is sterk afgenomen; dit resultaat houdt ca. zes tot twaalf maanden aan. Na deze periode zullen de zenuwuiteinden zich langzaam herstellen. Erg is dat echter niet. De behandeling kun je namelijk zo vaak herhalen als jij maar wilt.

Voor- en nadelen Botox behandeling

Een behandeling met Botox injecties heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Het gebruik van Botox is 100% veilig en hoewel de injecties misschien niet heel aangenaam zijn, is een verdoving niet nodig. Daarnaast is de behandeling ongekend effectief. De zweetproductie kan tot wel 95% afnemen en dat voor langere tijd. Zijn er dan helemaal geen nadelen? Eigenlijk niet. Of het moet zijn dat je wat last van irritatie en blauwe plekjes kan hebben als gevolg van de injecties. Maar dat is slechts van korte duur. Dat lievelingsshirtje dat je met pijn in het hart naar zolder had verhuisd, kan jij dus gewoon weer naar beneden halen.

Prijs botox: vanaf €95,- bij ABC Clinic

4 thoughts on “STOP OVERMATIG ZWETEN MET BOTOX!

  1. Ik herken het probleem wel, een vriendin van mij heeft er nogal last van want mensen kijken toch wel wat vies tegen zweetplekken aan en dan erg vervelend als ze haast constant aanwezig zijn.

    Like

  2. Dat is erg jammer en erg vervelend misschien is het een oplossing om donkere kleren te dragen dan valt het minder op. Heeft ze het probleem weten op te lossen?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s