Schwarzkopf vital colors 43 natuurlijk blond

Met de donkere dagen kunnen wij onszelf blij maken met een lichter haartintje zodat we het gevoel hebben dat de zomer bij ons is. Ik wilde graag mijn haar een paar tinten lichter verven. Vaak kreeg ik harder haar na het verven, des te vaker ik het verfde des te harder mijn haar werd. Toen zag ik een mogelijke alternatieve verf liggen in de schappen: schwarskopf vital colors 43. Wellicht was deze verf op basis van olie een mogelijke oplossing voor mijn harde haar.

2014-10-19 21.43.03 (1)

Ik heb van nature lichtbruin(kastanjeachtig) haar. Na gebruik van deze verf werd mijn haar middenblond. Ik heb het 20 minuten op mijn haar gehad. Wil je nog een lichter kleur? Laat de verf langer in je haar. Omdat deze verf gebaseerd is op oliebasis kleurt hij iets langzamer dan andere verfsoorten. Deze verf is niet geschikt voor mensen die hun haar blond willen verven en zwart haar hebben van nature. Het resultaat is niet zoals op de verpakking wordt weergegeven. Deze verf is langdurig houdbaar. Ik was om de dag mijn haar en pas na twee maanden begon mijn haar te vervagen. Ik heb veel verfsoorten gebruikt. De meeste verf rook onaangenaam en mijn ogen begonnen te prikken. Daarnaast begon ook mijn haar te jeuken. Zo ie zo gebruikte ik verf met veel ammoniak. Een verf met oliebasis is een natuurlijke oplossing om je haar te kleuren zonder last te krijgen van een geïrriteerde hoofdhuid en ogen. Deze verf is zeker een aanrader!

Cijfer:

10

Waarschuwing:
Deze verf kan een allergische reactie veroorzaken. Als je jonger dan 16 bent dan is dit product niet geschikt voor je. Ook als je je haar met zwarte henna hebt gekleurd is het niet aan te raden om dit product te gebruiken.

Kleur je haar niet als:
– Je last hebt van uitslag in het gezicht of van een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid
– Je eerder een reactie na een haarkleuring heeft gehad.
– Je in het verleden een reactie heeft gehad na een tijdelijke tatoeage met zwarte henna
Verder mag je dit verf niet gebruiken om je wimpers en wenkbrauwen te kleuren. Oogcontact voorkomen. Bij toevallige oogcontact onmiddellijk uitwassen.

Ingrediënten:
Cremekleuring: Aqua, cetearyl alcohol, ammonium hydroxide, coconut alcohol, sodium laureth-6 carboxylate, sodium myreth sulfate, serine, ammonium sulfate, acrylamidopropyl trimonium chloride/acrylates copolymer, coco-glucoside, ceteareth-12, cetearth-20, clyceryl oleate, sodium silicate, etidronic acid, ascorbic acid, resorcinol, 4-chlorerossocinol, 2-methylresocorniol, hydrolyzed silk, m-aminophenol, parfum.

Verkrijgbaar bij de drogisten prijzen variëren per drogist.


© Sherry

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s